2 کودک ، قربانی امیال پلید 3 تبهکار

با کشف جسد کودکی که با دست و پای بسته درون یک رودخانه در جنوب مرودشت انداخته شده بود، 3متهم در این ارتباط دستگیر شدند و به 2جنایت اعتراف کردند.
کد خبر: ۱۳۰۵۶۰

به گزارش خبرنگار جام جم از مرودشت ، غروب روز شانزدهم فروردین ماه والدین کودک 9ساله ای با مراجعه به ماموران انتظامی از مفقود شدن فرزند خود در این شهر خبر دادند.با آغاز تحقیق در این زمینه ، مشخص شد کودک گمشده به نام حامد آخرین بار به همراه 3نوجوان به نامهای رضا ش، حسن الف و محمد الف مشاهده شده است.

اولین سرنخ


با به دست آمدن این اطلاعات ، اولین سرنخ در دست ماموران پلیس آگاهی این شهر قرار گرفت و با گزارش موضوع به بازپرس پرونده ، هر سه متهم در اقدامی ضربتی دستگیر شدند و تحقیق از آنها آغاز شد.
این سه متهم در مرحله اول از تحقیقات اعتراف کردند پس از اغفال کودک 9ساله او را به حاشیه رودخانه «کر» منتقل کرده اند و پس از آزار و اذیت او، برای سرپوش گذاشتن بر جنایت هولناک خود، با بستن دست و پای این کودک ، او را به داخل رودخانه انداخته اند.

اعتراف به جنایت دوم


متهمان در مرحله بعدی از اعترافات خود عنوان کردند چندی پیش نیز یک کودک دیگر را به این شیوه به محل جنایت کشانده و او را نیز به داخل رودخانه انداخته اند.
به دنبال این اعترافات مشخص شد جسد کشف شده از سوی ماموران آتش نشانی و هلال احمر متعلق به کودکی است که آنها را به قتل رسانده اند.
با گزارش موضوع اعترافات هر سه متهم و صدور دستور قضایی مبنی بر بازداشت متهمان ، تلاش برای کشف جسد کودک دیگر از سوی ماموران امدادی در رودخانه کر آغاز شده است.
آخرین خبرها حاکی است که تاکنون کفشهای این کودک کشف شده است و تلاش برای یافتن جسد او ادامه دارد.
یادآور می شود عملکرد مجرمانه این 3متهم موجب جریحه دار شدن احساسات عمومی مردم منطقه شده است و با دستور ویژه از سوی دادستان مرودشت ، تحقیقات گسترده در این باره ادامه دارد.
newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها