سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
به گزارش جام جم آنلاین به نقل از اسنپ فود
بیشتر بخوانید:طرز تهیه ترشی لوبیا سبز و آموزش مرحله به مرحله آن
برای تهیه ترشی انبه بندرعباسی فقط کافی است این مراحل را طی کنید:
مرحله اول: آنها را چهار قسمت تقسیم کنید. هسته را جدا کنید و سپس قطعات را در اندازهی دلخواهتان خرد کنید؛ میتوانید آنها به تکههای بزرگ تقسیم کنید یا مانند سیبزمینی آنها را خلال کنید.
مرحله دوم: انبهها را در یک ظرف متوسط با آبلیموها مخلوط کنید.
مرحله سوم: سرکه را در با حرارت کم بجوشانید و روی همان شعلهی کم سیر و سس تمرهندی را به سرکه اضافه کنید و اجازه دهید ۵ دقیقه روی شعله بماند.
مرحله چهارم: حال وقت اضافهکردن ادویههاست؛ اجازه دهید ۵ دقیقه دیگر هم روی شعله بماند.
مرحله پنجم: در آخر انبههای خواباندهشده در آبلیمو را به قابلمه اضافه کنید و اجازه دهید حدود یک دقیقه روی شعله بماند.
مرحله ششم: مخلوط را در شیشهای تمیز بریزید و در آن را محکم ببندید.
ترشی انبه بندرعباسی شما آماده است؛ شما از همان فردای آمادهشدن میتوانید آن را چاشنی غذای خود کنید. اگرهم اندکی صبور هستید، یک ماه صبر کنید که به طعم اصیلتر برسید.
نکته: بسیاری از بندرعباسیها دوست دارند از انبهی درسته ترشی بیندازند. آنان با چاقو چهار برش به انبه میزنند، بهصورتیکه به عمق برشها به هستهی انبه برسد، اما انبه را جدا نمیکنند. پس از جاافتادن ترشی، هستهی انبه هم تلخی و سفتی خود را از دست میدهد و طعم بسیار دلچسبی دارد. این نوع ترشی انبه بندرعباسی طعمی و شکلی خاصتر دارد
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
دانشیار حقوق بینالملل دانشگاه تهران در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
یک پژوهشگر روابط بینالملل در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتوگو با امین شفیعی، دبیر جشنواره «امضای کری تضمین است» بررسی شد