در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
به گزارش جام جم آنلاین به نقل از ستاره، ترشی نازخاتون از ترشیهای پرطرفدار است. اصل این ترشی شمالی است و در مازندران به عنوان خورشت نیز استفاده میشود. این ترشی به دلیل بافت گوشتی بادمجان، ترد بودن سیر و فلفل و عطر سبزیهای آن ترکیبی متوازن دارد.
بادمجان |
۱ کیلو
|
گوجه |
۳ عدد
|
سیر | ۱ بوته |
ریحان (ترجیحاً بنفش) |
۲۵۰ گرم
|
فلفل سبز یا قرمز تند | ۳ عدد |
سرکه انگور یا آبغوره | ۳ لیوان |
نعناع خشک | یک و نیم قاشق غذاخوری |
ادویهجات (نمک و زردچوبه) | به مقدار لازم |
تخم گیشنیز (دلخواه) | نصف قاشق چایخوری |
بیشتر بخوانید: طرز تهیه ترشی لوبیا سبز و آموزش مرحله به مرحله آن
بادمجانها را با پوست کباب کنید. سپس پوست آنها را گرفته و بسیار ریز خرد کنید. میتوانید برای له کردن بادمجان از گوشتکوب استفاده کنید. همچنین برای اینکه پوست بادمجان کبابی راحتتر کنده شود، میتوانید پس از کباب کردن بادمجانها، آنها را درون کیسهای قرار دهید، در کیسه را ببنید و چند دقیقه صبر کنید. پس از چند دقیقه بادمجانها را از کیسه درآورده و پوست آنها را به راحتی جدا کنید.
بادمجانهای خام را پوست بگیرید و حلقه حلقه کنید. سپس آنها را در قابلمهای ریخته با یک لیوان سرکه انگور بپزید. سپس بادمجانها را در ظرفی ریخته و با گوشتکوب خوب له کنید.
در مرحله آخر درست کردن ترشی ناز خاتون، بادمجانهای کبابی یا پخته شده و لهشده را با موادی که از قبل حاضر کردهاید، مخلوط کنید و آنها را در ظرفی شیشهای بریزید. سپس سرکه یا آبغوره را روی آن ریخته و در ظرف را ببندید.
بعد از گذشت یک روز ترشی شما حاضر است. نوش جان!
برای مشاهده دستورالعمل غذای سریع و ساده کلیک کنید.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در استودیوی «جامپلاس» میزبان دکتر اسفندیار معتمدی، استاد نامدار فیزیک و مولف کتب درسی بودیم
سیر تا پیاز حواشی کشتی در گفتوگوی اختصاصی «جامجم» با عباس جدیدی مطرح شد
حسن فضلا...، نماینده پارلمان لبنان در گفتوگو با جامجم:
دختر خانواده: اگر مادر نبود، پدرم فرهنگ جولایی نمیشد