این شیرینی بعد از خنک شدن با مربا، خامه یا کره رومال شده، و رول می‌شود.

طرز تهیه رولت خامه ای کاکائویی

ولت خامه‌ای یک دسر بسیار خوشمزه است که بر خلاف ظاهر پیچیده، خیلی سریع و راحت آماده می‌شود. شما با توجه به ذائقتون می‌تونید به‌راحتی اون رو در طعم‌های مختلف با شکل و ظاهر شیک و مجلسی آماده کنید. امروز تو وبلاگ اکالا خدمتتون هستیم تا با یک دستور فوق العاده ساده این شیرینی خوشمزه‌رو بهتون آموزش بدیم.
کد خبر: ۱۲۷۷۷۸۶

به گزارش جام جم آنلاین به نقل از هفت گنج،آموزش طرز تهیه رولت خامه ای کاکائویی بهمراه کرم پنیری . با این آموزش آشپزی همراه باشید.

طرز تهیه رولت خامه ای کاکائویی

مواد لازم رولت خامه ای کاکائویی

4                                             تخم مرغ
1/2 پیمانه                                 شکر
1/2 پیمانه                                  آرد
1/4 پیمانه                                  نشاسته
3 قاشق غذاخوری                        آب گرم
2 قاشق غذاخوری                        پودر کاکائو
5 گرم                                         وانیل شکری
1 قاشق چایخوری                         بکینگ پودر
یک پنس                                      نمک

100 گرم                                       پنیر ماسکارپونه یا لبنه
100 میلی لیتر                               خامه
1 بسته                                         پودر کرم شانتی
1 قاشق غذاخوری                            پودر شکر

100 میلی لیتر خامه رو گرم کنین و 100 گرم شکلات خرد شده اضافه کنین و مخلوط کنین

 

بیشتر بخوانید: طرز تهیه 10‌ شیرینی ‌خانگی ‌برای ‌عید + تصاویر

                     طرز تهیه پیراشکی بازاری کرم دار یا شکلاتی بدون فر در 7 گام

                     طرز تهیه پیراشکی گوشت

 

طرز تهیه رولت خامه ای کاکائویی

 

  1. ابتدا برای کرم، همه موادو با همزن اونقدر بزنین تا فرم بگیره.
    برای کیک، زرده های تخم مرغ رو با شکر با همزن بزنین تا رنگش روشن شه، آب گرم و مواد خشک رو اضافه کنین و خیلی کم هم بزنین تا فقط مخلوط شن، بعد سر همزن رو خوب تمیز کنین و سفیده های تخم مرغ رو با همزن اونقدر بزنین تا از ظرف نریزه،
  2. بعد در 3 مرحله سفیده رو به مایع کیک اضافه کنین و با لیسک زیرو رو کنین با دقت تا پفش نره، بعد داخل سینی 25 در 35 سانتی متری که کاغذ روغنی گذاشتین بریزین و در فر گرم شده 180 درجه بپزین حدود 10 دقیقه با کنترل تا خلال دندان چوبی تمیز دربیاد از توش.
  3. هرچقدر نازکتر اونهمه زودتر میپزه.وقتی داغی اولیه کیک رفت، کیک رو روی یک کاغذ روغنی دیگه برگردونین و رول کنین و 5-10 دقیقه استراحت بدین بعد باز کنین و کرم بمالین و موز بزارین و رول کنین، بعد روش گاناش بریزین

 

بیشتر بخوانید: طرز تهیه کیک هل و گلاب

ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها