یکی از چالش های خانواده ها در فصل آبلیموگیری این است که چگونه مزه تلخ، وارد آب لیمو نشود.
کد خبر: ۱۲۷۲۵۰۴
به گزارش جام جم آنلاین به نقل از خبرگزاری صدا و سیما ، این روزها لیمو به صورت ماشینی و با دستگاه آب گیری گرفته میشود و کمتر در خانواده ها اینکار به صورت سنتی انجام می شود، آبلیموگیری ماشینی سبب می شود هسته های لیمو هم کمی له و باعث تلخی آب لیمو  شود.
 
برای رفع این مشکل بعد از گرفتن آب لیمو دو تا سه عدد هویج، بستگی به میزان آبلیمو دارد، برای 15 کیلو لیمو 4 عدد هویج متوسط پوست کنده درسته بیاندازید، داخل لیمو 24 ساعت بماند و بعد آن را  صاف کنید؛ هویج‌ها تلخی آب لیمو رو به خودش میگیرد و بعد از صاف کردن آبلیمو میتوانید گوشت لیمو را برای خورشت‌ها استفاده کنید، بدونه اینکه نگران تلخی آن باشید.
 
برای اینکه آبلیمو تا سال آینده یا بیشتر رنگش کدر یا سیاه نشود، حتما در جای تاریک نگهداری شود ، روی شیشه های آبلیمو هم پلاستیک مشکی بکشید تا رنگش عالی بماند.
 
هیچ موقع آبلیمو و آبغوره و آب نارنج و کلا ترشیجات را داخل ظرف یا بطری‌های پلاستیکی نگهداری نکنید، چون ترشی  باعث اکسیده شدن ظروف و سمی شدن آن می شود.
newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۲ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها