باهوش‌های تمام‌نما

خرید گجت‌های هوشمند حداقل برای من از لذت بخش‌ترین کارهاست، اما برای چنین کاری باید جیب پر از پولی داشته باشید تا بتوانید جدیدترین محصولات را تهیه کنید البته این تنها راه برای تجربه گجت‌های تازه نیست، چراکه در بازار قطعا مدل‌های ارزان‌تر هم پیدا می‌شود تا نیازهای شما را برآورده کند.
کد خبر: ۱۱۱۰۲۰۹

تبلت‌های اندرویدی که این هفته انتخاب کرده‌ایم در این گروه قرار می‌گیرد.

راند اول

سه تبلت شرکت‌های هوآوی، ایسوس و لنوو در این رقابت قرار گرفته‌اند که از لحاظ زیادی شبیه به هم هستند. البته در کنار دو تبلت ایسوس زن‌پد و لنوو تب2 با اندازه 10 اینچ، تبلت مدیاپد T3 از ابعاد کوچک‌تری برخوردار است و شاید مهم‌ترین تفاوت این محصول نسبت به رقبایش همین باشد.

جالب این‌که طراحی بدنه این سه دستگاه نیز بسیار شبیه به هم است و هر سه دستگاه، دکمه هوم را از صفحه‌نمایش حذف کرده و آن را با یک کادر مشکی پوشش داده‌اند. بدنه این سه دستگاه نیز از ترکیب پلاستیک و شیشه بوده و به غیر از ایسوس که از یک نوار آلومینیومی استفاده کرده، تفاوت دیگری دیده نمی‌شود.

البته لنوو از صفحه‌نمایش قوی‌تری برخوردار است و تصویری با 224 پیکسل بر اینچ در اختیارتان قرار می‌دهد. در صورتی که تراکم پیکسل دو تبلت دیگر 189 پیکسل بر اینچ است.

راند دوم

برتری نسبی تبلت لنوو در تراکم پیکسل خلاصه نمی‌شود و این دستگاه از دوربین قوی‌تری هم
برخوردار است.

دوربین پشتی تبلت لنوو 8 مگاپیکسلی است و با سه پیکسل بیشتر جلوتر از دو رقیبش قرار می‌گیرد، اما برتری در دوربین جلو برداشته شده و هر سه تبلت از دوربین‌های 2 مگاپیکسلی که شاید فقط برای مکالمه تصویری مناسب باشد، بهره برده‌اند. تبلت لنوو در یک مورد دیگر هم از عدد بیشتری برخوردار است: این تبلت از دیگر رقبا سنگین وزن‌تر است که البته این یک برتری به حساب نمی‌آید.

تبلت مدیاپد T3 هوآوی با 350 گرم کمترین وزن را نسبت به ایسوس 354 گرمی و لنوو 509 گرمی دارد.

راند آخر

مهم‌ترین خصوصات این سه تبلت مربوط به قابلیت‌های سخت‌افزاری آنهاست؛ جایی که هر سه دستگاه به‌طور مشترک 2 گیگابایت رم و 16 گیگابایت حافظه داخلی را در اختیار مشتریانشان قرار داده‌اند.

اما در مورد پشتیبانی از حافظه جانبی تبلت ایسوس عملکرد بهتری داشته و با 128 گیگابایت جلوتر از دو رقیب 64 گیگابایتی‌اش است.

در مورد پردازنده اصلی باز هم برتری با لنوو بوده، چراکه تراشه مدیاتک قوی‌تر از اسنپدراگون 410 ایسوس و 425 استفاده شده در مدیاپد هوآوی است.

اما برنده رقابت پردازنده‌های گرافیکی، تبلت شرکت هوآوی است که با استفاده از پردازنده گرافیک Adreno 308 GPU جلوتر از ایسوس زن‌پد با Adreno 306 GPU و لنوو تب 2 با Mali-T760MP2 GPU قرار دارد.

شاید در مجموع به نظر برسد تبلت لنوو یک قدم از رقبایش بهتر باشد، اما این را باید بدانید که این تبلت امکان پشتیبانی از سیمکارت و اینترنت همراه را نداشته و نیازمند استفاده از وای‌فای هستید.

آرش جهانگیری

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها