
به گزارش جام جم آنلاین به نقل از مهر، در ارتباط با حوادث کرکوک، کنگره آمریکا درباره ادامه عملیات کرکوک به عراق هشدار داد.
در این رابطه، کنگره آمریکا تهدیدکرد با ادامه بحران در کرکوک ممکن است صادرات سلاح از سوی این کشور به عراق را قطع کند.
این در حالیست که سناتور «جان مک کین» سناتور جمهوری خواه ایالت آریزونا و رئیس کمیته نیروهای مسلح مجلس سنا نیز ساعاتی پیش از نیروهای ارتش عراق خواسته بود تا دست از پیشروی بیشتر در کرکوک بردارند.
وی در بیانیه ای خطاب به دولت عراق اعلام کرده بود: سلاح هایی که آمریکا در اختیار بغداد قرار داده نباید علیه کردها به کار گرفته شود و گرنه این اقدام تاوان سنگینی خواهد داشت.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
جامجم» در گفت وگو با دکترسید محمد مرندی،مهمترین چالشهای پیشرو در دستیابی تهران و واشنگتن به توافق را بررسی کرد
سیدعبدالله صفیالدین، نماینده حزبالله در ایران: