
به گزارش جام جم آنلاین از میزان، سرهنگ نادر رحمانی گفت: با توجه به اینکه در دو روز آخر تعطیلات تابستانی و آغاز ماه محرم قرار داریم از ساعاتی دیگر موج بازگشت مسافران تابستانی در جاده های کشور آغاز می شود. پیش بینی می کنیم عصر امروز و به ویژه فردا ترافیک را در جاده های شمالی منتهی به تهران شاهد باشیم.
وی افزود: با توجه به اینکه همه مسافران قصد بازگشت به مقصد را دارند، از رانندگان تقاضا داریم استراحت کاغی داشته باشند و زمان بیشتری را برای بازگشت درنظر بگیرند. یکی از مهمترین علل تصادفات در شهریور خستگی و خواب آلودگی است. رانندگان هرکجا احساس خستگی کردند، می توانند چند دقیقه ای توقف و استراحت کنند.
رئیس مرکز کنترل ترافیک پلیس راهور با اشاره به یک طرفه شدن جاده چالوس و هراز گفت: جاده هراز فردا از ساعت 17 از دو راهی آب اسک به سمت رودهن و جاده چالوس از ساعت 18 از مرزن آباد به سمت کرج، یکطرفه می شود.
گواردیولا چگونه برترین مربی تاریخ شد؟
خرید و فروش غیرقانونی انواع حیوانات و پرندگان کمیاب ادامه دارد
منوچهر متکی در گفتوگو با روزنامه «جامجم» : آمریکا در موضوع هستهای اهلیت ندارد و صرفا به دنبال پیشبرد اهداف خود است
در گفتوگوی اختصاصی «جامجم» با دکتر محمد مرندی عضو هیأت همراه تیم مذاکرهکننده ایران در اسلامآباد مطرح شد
«جامجم» در گفتوگو با رئیس سازمان نظام پزشکی نقش موثر کادر درمان در جنگ رمضان را بررسی کرد