به گزارش جام جم آنلاین و به نقل از باشگاه خبرنگاران، برای هر کسی به طور قطعی پیش آمده است که میوهای را در خارج از فصل آن هوس کنند اما در آن زمان راهی برای از بین بردن این هوس وجود ندارد جز تحمل کردن.
مردم افغانستان برای هوس انگور خود از شیوهای سنتی با نام «کنگینه» استفاده میکنند تا انگور را در هر فصلی از سال به صورت تازه داشته باشند.
در این روش، انگور را درون کاسههای گلی قرار داده و دفن میکنند تا در فصلی که انگور نیست، به همان تازگی و خوشمزگی از این میوه آبدار مصرف کنند.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در گفت و گو با دکتر محمدهادی همایون روند«ظهور» را از آغاز تاریخ تا بازه کنونی بررسی کرده ایم
عزیز حسنویچ، مفتی اعظم کرواسی در گفتوگو با «جامجم»مطرح کرد
اکبرپور: آزادی استقلال را به جمع ۸ تیم نهایی نخبگان میبرد