به گزارش جام جم آنلاین و به نقل از باشگاه خبرنگاران، برای هر کسی به طور قطعی پیش آمده است که میوهای را در خارج از فصل آن هوس کنند اما در آن زمان راهی برای از بین بردن این هوس وجود ندارد جز تحمل کردن.
مردم افغانستان برای هوس انگور خود از شیوهای سنتی با نام «کنگینه» استفاده میکنند تا انگور را در هر فصلی از سال به صورت تازه داشته باشند.
در این روش، انگور را درون کاسههای گلی قرار داده و دفن میکنند تا در فصلی که انگور نیست، به همان تازگی و خوشمزگی از این میوه آبدار مصرف کنند.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
در گفتوگوی «جامجم» با سرپرست دانشگاه علوم پزشکی ایران مطرح شد
دکتر امیدعلی مسعودی، استاد ارتباطات در گفتوگو با «جامجم» عنوان کرد
گفتوگوی اختصاصی «جامجم» با علیرضا نصیری، قهرمان جوانان جهان
سفیر سابق ایران در پاکستان در گفتوگو با «جامجم» تشریح کرد