نسترن؛ سرشار از ویتامین ث

گیاه نسترن درختچه‌ کوچکی است با ارتفاع حداکثر سه متر و برگ‌هایی شامل پنج تا هفت برگچه دندانه‌‌‌دار که به‌شکل بیضی نوک‌تیز بوده و گل‌ها به‌رنگ‌های گلی (قرمز کمرنگ)، سفید مایل به گلی یا سفید هستند.؛ از میوه گل نسترن به‌عنوان غنی‌ترین منبع ویتامینC یادشده که 20 برابر لیمو ویتامینC دارد.
کد خبر: ۱۰۴۹۸۹۵

این گل زیبا و خوش‌عطر سرشار از خواص دارویی است که علاوه بر آن رب مخصوص خوراکی نیز از آن تهیه می‌شود که می‌تواند جایگزین رب انار در غذاها باشد.

استفاده از میوه گل نسترن (Rosa canina) در قرون وسطی رواج داشت و زمانی میان عامه مردم برای بیماری‌های قفسه سینه مصرف می‌شد؛ میوه این گل که به آن میوه گل سرخ یا رز نیز گفته می‌شود، منبع طبیعی ویتامین C است که موجب کاربرد گسترده آن در مکمل‌های ویتامین طبیعی، چای و محصولات متنوع دیگر از جمله سوپ و مارمالاد شده است؛ گرچه این محصولات، به‌لحاظ تاریخی، مکمل غذایی به شمار می‌آمدند، اما به‌عنوان داروی ملین و ادرارآور نیز مصرف شده‌اند.

از میوه رز به‌عنوان نوشیدنی مغذی برای کودکان و نیز به‌منظور طعم‌دهنده در چای و مربا استفاده می‌شود.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها