گرد و خاک منصوریان در تمرین استقلال

درخواست جابر انصاری برای فسخ قرارداد با استقلال باعث شد علیرضا منصوریان از کوره در رفته و درهای تیم را برای همه آنهایی که دنبال پول هستند، باز بگذارد.
کد خبر: ۹۹۱۸۸۲

استقلال این روزها با انواع و اقسلام حاشیه دست به گریبان است؛ یکی از این حاشیه‌ها طلب بازیکنان است جابر انصاری که به علت مصدومیت در دو دیدار استقلال مقابل نفت‌تهران و استقلال خوزستان حضور نداشت، دیروز پیگیر مطالبات خود از استقلال شد و خواستار فسخ قرارداد شد. این بازیکن از فصل گذشته هم طلب دارد و نرسیدن به مطالباتش او را در اندیشه جدایی قرار داده است.

به دنبال این موضوع سرمربی استقلال در حاشیه تمرین دیروز تیمش خطاب به بازیکنان گفت: ما در نیم فصل دوم پولی نداریم. در نیم‌فصل دوم مشکل مالی داریم. اگر بازیکنی با این موضوع مشکل دارد، درخواست رضایت‌نامه بدهد و برود. از بازیکن بزرگ تا کوچک همه طرف صحبت من هستند. اگر بازیکنی رضایت‌نامه نخواست و نرفت حق گلایه در طول فصل را ندارد.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها