به گزارش جام جم آنلاین به نقل از ایندیپندنت، این پژوهش که در دانشگاه برگن نروژ انجام شده است ثابت میکند که خوردن غذاهایی با چربی طبیعی همراه با محدود کردن مصرف کربوهیدرات ها ، کلسترول مضر خون را بالا نمی برد .
سیمون دانکل که رهبری این گروه تحقیقاتی را به عهده دارد میگوید ،بدن انسان به راحتی می تواند بخشی از انرژی های مورد نیازش را از این چربی های طبیعی تامین کند.
وی یادآور شد:باور مردم بر این است که با خوردن چربی های اشباع شده نمیتوان وزن را کم کرد اما باید گفت که خوردن چربی های طبیعی سوخت و ساز بدن را بالا می برد و تامین انرژی بدن با چربی یا کربوهیدراتها خیلی تفاوتی ندارد .
سیمون میگوید چربی های طبیعی همچون کره خامه و پنیر جزو چربی های مضر محسوب نشده و از ابتلا به بیماریهای مربوط به چاقی از جمله فشارخون و بیماریهای قلبی جلوگیری میکند.
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
سعیده لعلی، مدیر کتابخانه مرکزی سازمان صداوسیما از ویژگیهای منحصر بهفرد این مکان فرهنگی برای ما گفته است
سفیر ایران در لبنان در گفتوگوی اختصاصی با روزنامه «جامجم» از پیامهای مراسم با شکوه بیروت میگوید
به بهانه نمایشگاه «مشق دل» در گالری صداوسیما
در گفتوگوی «جامجم» با یک مشاور خانواده مطرح شد