به گزارش جام جم آنلاین به نقل از العالم، موز در صورتی سَمی و کُشنده می شود که به ترشحات نوعی عنکبوت خطرناک معروف به "عنکبوت موز" آلوده باشد.
این نوع عنکبوت از موز تغذیه می کند و با تنیدن تار روی این میوه نقطه های سیاه رنگ برجسته ای در آن به جا می گذارد.
لکه سیاه در محل تارها روی موز حاوی سم عنکبوت هستند و به محض اینکه فرد این موز آلوده را بخورد، در صورتی که به موقع درمان نشود، در عرض دو ساعت جان به جان آفرین تسلیم می کند.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
«جامجم» در گفتوگو با رئیس سازمان امور اجتماعی کشور بررسی کرد
در گفتوگوی خبرنگار «جامجم» در بیروت با شیخ صهیب حبلی، عضو ارشد علمای مقاومت اسلامی لبنان مطرح شد:
در گفتوگوی «جامجم» با معاون مشارکتهای مردمی کمیته امداد مطرح شد
لطفا" تكمیل تر اطلاع رسانی كنید . بیشتر و واضح تر توضیح بدید. بیشتر موز های موجود در بازار دارای لك سیاه هستند ولی تاحالا نشنیدیم كسی ار خوردن موز بمیره یا مریض بشه . با این خبر بیشتر نگرانمون كردید
پس ما چی بخوریم؟؟؟ بمیریم بهتره
روی بعضی از پوستهای موز یه حالت تار مانند، هستش. كه عنكبوت از قبل طنیده. اگر عكساش رو میخواهید ببینید.در این سایته : http://www.fardanews.com/fa/news/580934/با-خوردن-این-موز-دوساعته-می%E2%80%8Eمیرید-عكس