به گزارش جام جم آنلاین، سید جلال ملکی در گفتگو با مهر درباره جزییات این حادثه گفت: ساعت ۱۷:۲۸ دقیقه عصر امروز انفجار مهیبی در خیابان میرداماد خیابان اطلسی گزارش شد که در پی آن ۳ ایستگاه آتش نشانی به همراه تجهیزات به محل حادثه اعزام شدند.
وی تصریح کرد: با حضور آتش نشانان در محل مشاهده شد که شدت انفجار موجب تخریب دیوارهای واحد ۷۰ متری طبقه اول ساختمان ۵ طبقه و واحد کناری آن شده و شیشه و درب های تمامی واحدها نیز شکسته و در معبر خیابان پراکنده است.
ملکی با بیان اینکه در این انفجار ۴ خودروی سواری نیز آسیب دیده اند، ادامه داد: آتش نشانان با حضور به موقع توانستند ۲ مرد و یک زن را که دچار آسیب دیدگی شده بودند نجات داده و ۱۸ نفر از ساکنان این مجتمع که در طبقات بالایی محبوس شده بودند را از محل حادثه خارج کنند.
سخنگوی سازمان آتش نشانی گفت: به نظر می رسد علت این حادثه نشت گاز بوده است که کارشناسان در حال بررسی هستند.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
«جامجم» در گفتوگو با عضو هیات علمی مرکز تحقیقات راه، مسکن و شهرسازی به بررسی اثرات منفی حفر چاههای عمیق میپردازد
سخنگوی صنعت آب در گفتوگو با جامجم:
با سیدمرتضی کاظمیدینان، مدیر رادیوفرهنگ درباره زیر و بم این رادیو گفتوگو کردیم