جهان نیازمند 18 میلیون معلم تازه

جام جم آنلاین: سازمان ملل اعلام کرد برای آموزش کودکان جهان و دستیابی به اهداف این سازمان، بیش از 18 میلیون معلم تازه لازم است.
کد خبر: ۹۴۳۸۱

به گزارش پایگاه اینترنتی الجزیره، مرکز آمار مونترآل (کانادا) وابسته به سازمان یونسکو، طی گزارشی خاطرنشان ساخت کشورهای در حال توسعه بیش از هر زمانی، نیازمند انجام تعهدات خود هستند اما به دلیل ناتوانی اقتصادی و نداشتن کارکنان ماهر نمی توانند این کار را انجام دهند.
براساس این گزارش، کشورهای جنوب صحرای بزرگ آفریقا، بیش از کشورهای دیگر جهان ، فقیر هستند و برای آموزش دوره ابتدایی تمامی کودکان نیاز به معلم دارند.
چاد و اتیوپی بیش از هر کشور دیگری نیازمند این موضوع هستند و کشورهای عربی به ایجاد 450 هزار فرصت شغلی تازه در عرصه تدریس بویژه در مصر، عراق، مغرب و عربستان ، نیاز دارند.
کشورهای جنوب و غرب آسیا مخصوصا افغانستان نیز 235 هزار معلم اضافی می خواهند.
newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها