سبزی و میوه را چگونه نگهداری کنیم ؟

بهترین جای نگهداری از این مواد غذایی، یخچال یا جای خنک و تاریک مثل انباری و زیرزمین است. به عنوان مثال، اسفناج پس از دو روز نگهداری در یخچال، یک‌سوم و در دمای محیط، 80 درصد ویتامین‌ خود را از دست می‌دهد.
کد خبر: ۹۳۸۸۴۱
سبزی و میوه را چگونه نگهداری کنیم ؟

به گزارش جام جم آنلاین ، نگهداری مواد غذایی در یخچال، بهترین راه حفظ مواد مغذی آنهاست. دمای پایین، مواد غذایی را تازه نگه می‌دارد، سرعت رشد میکروب‌های خطرناک را به تأخیر می‌اندازد و اجازه نمی‌دهد خواص آنها از بین برود. دمای مناسب یخچال 5درجه سانتی‌گراد و طبقه میانی آن است.

توجه داشته باشید، دما در همه قسمت‌های یخچال یکسان نیست. از این رو با قرار دادن مواد غذایی در طبقات مختلف می‌توانید به مطلوب‌ترین شکل ممکن از مواد غذایی‌تان نگهداری کنید.

کشوهای پایینی با دمای 10 درجه سانتی‌گراد، مخصوص نگهداری میوه و سبزی است‌. توجه داشته باشید، خنک‌ترین قسمت یخچال طبقه پایین، روی کشوی مربوط به میوه و سبزیجات است که دو درجه سانتی‌گراد دما دارد.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها