تسهیلات جدید به صنعت داده نشده است

رئیس کمیسیون صنایع اتاق بازرگانی ایران معتقد است بخش عمده تسهیلاتی که به بخش صنعت پرداخت شده، وام‌های تمدیدی بوده است.
کد خبر: ۹۳۱۳۵۳

ابوالفضل گلپایگانی رئیس کمیسیون صنایع اتاق بازرگانی ایران در گفت‌وگو با ایسنا ‌در مورد صحبت‌های محمدباقر نوبخت، سخنگوی دولت و رئیس سازمان برنامه و بودجه در خصوص رشد پایین بخش صنعت در سال گذشته با وجود دریافت بیشترین تسهیلات گفت: مطمئنا سخنگوی دولت به آمارهایی دسترسی دارد که فعالان اقتصادی به آن آمار دسترسی ندارند.

وی افزود:‌ سال گذشته نه تنها در بخش صنعت افزایش تسهیلات نداشتیم بلکه این بخش با کاهش تسهیلات هم روبه‌رو بوده است، چرا که عمده تسهیلات پرداخت شده به این بخش، تسهیلات تمدیدی بوده است؛ به این معنی که فردی تسهیلات دریافت کرده، اما نتوانسته آن را پرداخت کند و برای سال بعد هم تمدید شده و به حساب وام‌های جدید رفته است و وام جدیدی به صنعت تزریق نشده است.

رئیس کمیسیون صنایع اتاق بازرگانی ایران با بیان این‌که مشکل اصلی بخش صنعت فقط نقدینگی نیست، تصریح کرد: مساله اصلی این است که بخش صنعت در رکود است و این رکود توسط فعالان اقتصادی و بنگاه‌ها به وجود نیامده بلکه سیاست‌های اجرایی و اقتصادی دولت است که تبدیل به رکود شده است.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها