حسین کعبی: وقتی فیگو را در جام جهانی زدم....
اوزونیدیس در مصاحبهای اعلام کرد علاقه دارد به باشگاه المپیاکوس برود و همین مصاحبه کافی بود تا مالک باشگاه او را اخراج کند. ظاهرا او فهمیده بود پشت پرده خبرهایی است. پس از برکناری اوزونیدیس، مالک پانینیوس مدیرعامل باشگاه را هم از کار برکنار کرد تا نشان دهد شوخی ندارد.
ولی ماجرا از چه قرار است؟ آیا واقعا در پشت پرده اتفاقاتی رخ داده؟ ظاهرا کریم انصاریفرد هم بتازگی متوجه شده توافق مدیر باشگاه با المپیاکوس برای انتقال او به این باشگاه، به چه دلیل بوده است. ماجرا از روزی آغاز شد که انصاریفرد در مذاکره با مسئولان پانیونیوس از پیشنهادهای جدیدش حرف زد ولی مدیر عامل باشگاه در نهایت به او گفت: «ما با المپیاکوس توافق کردهایم تا تو در نیمفصل به این باشگاه بروی و در آنجا توپ بزنی.» انصاریفرد هم که از پیشنهاد این باشگاه قدرتمند یونانی استقبال کرده بود، این موضوع را پذیرفت و گفت تا نیمفصل در پانیونیوس باقی میماند. در همین حال ناگهان خبر رسید باشگاه المپیاکوس، اوزونیدیس سرمربی پانینیوس را میخواهد. حالا مشخص شده که انتقال کریم به این باشگاه هم در واقع به دلیل انتقال احتمالی این مربی به المپیاکوس بوده است. فعلا مالک پانینیوس مدیرعامل و سرمربی تیمش را برکنار کرده است و به این ترتیب احتمالا معامله انصاریفرد هم با المپیاکوس به هم میخورد.
این خبرها برای انصاریفرد به هیچ وجه خوب نیست و احتمال دارد جدایی این بازیکن را از پانیونیوس زودتر رقم بزند. این بازیکن قصد داشت تا نیمفصل برای این تیم توپ بزند و سپس راهی المپیاکوس شود ولی حالا با جدایی اوزونیدیس و اتفاقاتی که افتاده، بدش نمیآید پیش از پایان نقل و انتقالات به باشگاه دیگری ملحق شود.
حسین کعبی: وقتی فیگو را در جام جهانی زدم....