به گزارش جام جم آنلاین ، جاما، مجله جامعه پزشکی آمریکا، با انتشار نتیجه یک مطالعه ۳۲ ساله، افراط در خوردن گوشت قرمز را موجبی برای آسیب های جدی به سلامت قلب و عروق دانسته است و به مردم توصیه می کند برای عمر طولانی تر و زندگی سالم تر، گوشت سفید و پروتئین های گیاهی را جایگزین آن کنند.
همبرگر جزء جدایی ناپذیر تغذیه مردم در آمریکا و بسیاری دیگر از نقاط جهان است. اما با وجود علاقه زیاد مردم به همبرگر، پژوهش های زیادی صورت گرفته که همگی توصیه به مصرف کمتر همبرگر می کنند.
اخیرا دکتر مینگ یانگ سانگ و دکتر اندرو چان از دانشگاه هاروارد با مطالعه داده های دو پژوهش که رژیم غذایی، شیوه زندگی، و سلامت بیش از ۱۳۰ هزار شرکت کننده از سال ۱۹۸۰ تا ۲۰۱۲ را بررسی کرده بود، مجددا به این نتیجه رسیدند که استفاده از منابع حیوانی برای پروتئین طول عمر را کاهش می دهد.
خوردن پروتئین حیاتی بوده و به بدن انسان در ساخت سلول های عضلانی و استخوان ها کمک می کند. اما پروتئین جذب شده از گوشت قرمز بدلیل کلسترول بالا خطر بیشتری دارد. البته چاقی، کشیدن سیگار، بی تحرکی، و مصرف افراطی الکل عوامل مهم دیگری در افزایش خطر مرگ ناشی از بیماری های قلبی هستند.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در استودیوی «جامپلاس» میزبان دکتر اسفندیار معتمدی، استاد نامدار فیزیک و مولف کتب درسی بودیم
سیر تا پیاز حواشی کشتی در گفتوگوی اختصاصی «جامجم» با عباس جدیدی مطرح شد
حسن فضلا...، نماینده پارلمان لبنان در گفتوگو با جامجم:
دختر خانواده: اگر مادر نبود، پدرم فرهنگ جولایی نمیشد