احمدی نژاد ماه مه از اندونزی دیدار می کند

جام جم آنلاین: قرار است محمود احمدی نژاد رئیس جمهور ایران ماه مه آینده در نشست سران مجمع کشورهای در حال توسعه موسوم به ، دی هشت ، که در جزیره بالی اندونزی تشکیل خواهد شد شرکت کند.
کد خبر: ۹۱۶۰۸

به گزارش خبرگزاری آلمان به نقل از خبرگزاری اندونزی ، انتارا ، امروز شنبه اعلام کرد حسن ویرایودا وزیر خارجه اندونزی روز گذشته پس از دیدار با سوسیلو بامبانگ یودویونو رئیس جمهور این کشور این خبر را اعلام کرد.
ویرایودا افزود شماری از رهبران شرکت کننده در این نشست پیش از آغاز نشست دی هشت با مقامات اندونزیایی دیدار و گفت وگو خواهند کرد که رئیس جمهور ایران از جمله آنهاست.
خبرگزاری اندونزی به نقل از یوری تامرین سخنگوی وزارت خارجه این کشور اعلام کرد تدارک برای دیدار احمدی نژاد از اندونزی جریان دارد.
نشست دی هشت روزهای نهم تا سیزدهم ماه مه آینده در جزیره بالی برگزار و در ان درباره تقویت همکاریهای تجاری بین کشورهای شرکت کننده بحث و تبادل نظر خواهد شد.
گفتنی است این نشست عبارت از مجمع همکاریهای اقتصادی است که از هشت کشور اسلامی اندونزی ، ایران ، پاکستان ، بنگلادش ، نیجریه ، مالزی ، ترکیه و مصر تشکیل شده است.
newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها