سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
در این جشنواره به هنر پخت و همچنین تشویق استفاده از محصولات کانزاس، شناساندن گندم و تولیدات صنعتی کانزاس پرداخته میشود. شعار این مسابقه دو سالانه، «بازگشت به ریشههای خود و در آشپزخانههای خود» است. در اصل، این رقابت شامل پنج مسابقه منطقهای است که در نهایت فینالیستهای برنده همراه با دستورالعملهای ویژه پخت خود در مسابقه ایالتی که در دانشگاه ایالتی کانزاس در منهتن برگزار میشود، شرکت میکنند. در اولین دوره مسابقات بیش از 250 نانوای خانگی شرکت کردند که این تعداد در سال 2009 به 500 نفر رسید. شرکتکنندگان از جوان گرفته تا پیر، حرفهای و نوپا همگی در شرایطی برابر در کنار هم به رقابت میپردازند. تنوع جوایز نیز چشمگیر است؛ از جوایز نقدی گرفته تا میکسر و مواد غذایی. تاریخ بعدی جشنواره 17 ژوئن 2017 است.
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد