با تصویب یک طرح انجام می‌شود

تولید 250 سریال «الف» طی 5 سال در تلویزیون

معاون امور مجلس و استان‌های رسانه ملی با اشاره به ارائه طرحی به مجلس شورای اسلامی بیان کرد که در صورت تصویب ۲۵۰ سریال «الف» طی پنج سال در تلویزیون ساخته می‌شود.
کد خبر: ۹۰۳۴۸۰
تولید 250 سریال «الف» طی 5 سال در تلویزیون

به گزارش جام جم سیما حجت‌الاسلام سید رمضان موسوی‌مقدم، معاون امور مجلس و استان‌های رسانه ملی و عبدالکریم خیامی رئیس مرکز سیمای استان‌ها روز دوشنبه با حضور در محل تصویربرداری سریال «روزهای بی‌قراری» در جریان مراحل ساخت این اثر قرار گرفتند.

در ابتدای این دیدار امیرحسین شریفی و کاظم معصومی توضیحاتی درباره محل تصویربرداری و روند کار ارائه کردند. بازیگران نیز شامل ابوالفضل پورعرب، پژمان بازغی، کامران تفتی، سارا صوفیانی و الهام حمیدی مشکلات و دغدغه‌های هنرمندان را مطرح کردند و این که برخی به علت بیکاری و مشکلات عدیده مالی مجبور به نامه‌نگاری به رئیس رسانه ملی شده‌اند.

حجت‌الاسلام موسوی مقدم نیز در این دیدار ضمن تاکید بر این نکته که تمام بار فرهنگ و هنر را نمی‌توان بر دوش دولت گذاشت و بخش خصوصی باید در این زمینه فعال شود، گفت: هم‌اکنون طرحی وجود دارد که در صورت تصویب در مجلس شورای اسلامی، طی پنج سال ۲۵۰ سریال «الف» و «الف ویژه» در تلویزیون ساخته خواهد شد و قرار است اعتبارات آن پیش‌بینی شود.

وی افزود: طبق این طرح و در صورت تصویب نهایی در مجلس شورای اسلامی، دولت موظف است از ابتدای برنامه ششم توسعه هزینه‌های تهیه و ساخت ۵۰ سریال فاخر و «الف ویژه» را علاوه بر اعتبارات معمول به سازمان صدا و سیما اختصاص دهد که در صورت تصویب چنین طرحی بسیاری از مشکلات بیکاری و معیشتی هنرمندان و بازیگران برطرف می‌شود.

در انتهای این بازدید یک نما از سریال «روزهای بی قراری» با حضور حجت‌الاسلام موسوی‌مقدم و خیامی تصویربرداری شد و در ادامه بخش‌هایی از سکانس‌های تصویربرداری شده در روزهای گذشته به نمایش درآمد.

بازیگران اصلی این سریال عبارتند از پژمان بازغی، الهام حمیدی، سارا صوفیانی، کامران تفتی، سمیه فانی، بهنوش بختیاری و ابوالفضل پورعرب.

یکی از ویژ‌گی‌های این سریال این است که در چهار استان و منطقه جغرافیایی نظیر تهران، اصفهان، همدان و گیلان تصویربرداری می‌شود و در سکانس‌های هر استان، تعدادی از بازیگران بومی و مطرح آن استان به گروه می‌پیوندند.

گفتنی است این سریال به سفارش حوزه سیمای استان‌ها تولید می‌شود.

منبع: مهر

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
افسانه کوهنوردی ایران

گفت‌وگو با افسانه حسامی‌فرد، اولین کوهنورد زن تاریخ‌ساز ایرانی در مسیر باشگاه هشت ‌هزاری‌ها

افسانه کوهنوردی ایران

جا مانده از نسل هوش مصنوعی

در گفت‌وگو با یک جامعه‌شناس، تهدیدات و فرصت‌های هوش مصنوعی برای خانواده‌های ایرانی را بررسی کرده‌ایم

جا مانده از نسل هوش مصنوعی

نیازمندی ها