قیمت خشکبار باید 20 درصد کاهش یابد

در صورت نظارت سازمان حمایت از مصرف کننده و تولیدکننده بر قیمت خشکبار در روزهای پایانی سال قیمتها با 20درصد کاهش نسبت به سال گذشته باید عرضه شود.
کد خبر: ۸۸۵۳۷

مهندس محمد حسن شمس فرد، رئیس اتحادیه خشکبار با بیان مطلب فوق به ایلنا گفت : در حال حاضر قیمت انواع خشکبار به دلیل کاهش صادرات در سال جاری نسبت به سال گذشته 20درصد پایین تر آمده که باوجود این کاهش خشکبارها با قیمتهای سال گذشته و با روند افزایشی محصولات خشکباری را در روزهای پایانی سال عرضه می کنند.
وی در ادامه اظهارداشت : اگر سازمان حمایت از مصرف کننده و تولیدکننده بر روی قیمتها در روزهای پایانی سال نظارت و کنترل داشته باشد، خشکبار مورد نیاز ایام عید با قیمت پایین تری در اختیار مشتریان قرار می گیرد، ضمن آن که امسال قیمت پسته با 150درصد افت قیمت روبه رو بوده است.
وی با اشاره به میزان صادرات خشکبار تا پایان سال جاری ، خاطرنشان کرد: تاکنون 317هزار و 562تن انواع خشکبار به ارزش 815میلیون و 493هزار و 527دلار صادرات صورت گرفته و پیش بینی می شود این رقم به بیش از یک میلیارد دلار افزایش یابد.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها