آبان امسال مرد دامداری با حضور در پلیس آگاهی استان زنجان از سرقت 30 راس گوسفند در یکی از روستاهای این استان خبر داد و گفت: در آغل تخریب و همه گوسفندان سرقت شده است. ماموران با حضور در محل سرقت و بررسی آنجا متوجه شدند مرد دامدار نکات ایمنی را در محل رعایت نکرده و به همین دلیل سارقان بهراحتی در ورودی آنجا را تخریب و گوسفندان را سرقت کردهاند.
همزمان با تشکیل پرونده قضایی، تحقیقات پلیس برای دستگیری سارقان ادامه داشت تا این که به فاصله دو ماه، چهار دامدار دیگر نیز با حضور در پلیس آگاهی شکایتهای مشابهی را مطرح کردند. در ادامه تحقیقات ماموران ردپای دو نفر از اهالی روستا را در این سرقتها به دست آوردند و روزهای پایانی هفته گذشته آنها را بازداشت کردند.
یکی از متهمان در اظهاراتش گفت: من و همدستم ابتدا آغل گوسفندان را شناسایی میکردیم و موضوع را به دیگر اعضای باند اطلاع میدادیم و در فرصتی مناسب گوسفندان را در خودروهای کامیون بارگیری و به خارج از شهر منتقل میکردیم و به قصابیها میفروختیم.
در تپش این هفته، ماجرای فریب و تعرض در پوشش عرفانهای دروغین و رمالی را بررسی کردیم