به گزارش جام جم نوا، این آلبوم از امروز دوشنبه ۱۲ بهمن به صورت فیزیکی و دیجیتال (از طریق وبسایت بیپ تونز) وارد بازار شده و همه این اتفاقات در حالی است که تا همین چند روز پیش زمزمههایی مبنی بر کنار گذاشته شدن وی از جشنواره موسیقی فجر نیز به گوش میرسید.
آلبوم «قصه باران» شامل ۸ قطعه به نام های «رقصیدن سرو»، «تکنوازی تار»، «فکر تو»، «روی او»، «شهیدان عشق»، «قصه باران»، «تکنوازی ویلنسل» و «دریای طوفانی» است، فضای صوتی این آلبوم بیش از موسیقی ایرانی به موسیقی تلفیقی نزدیک شده، و از تکرار همیشگی که در آثار ایرانی رخ میدهد دوری جسته است.
امین بیات (آهنگساز و تنظیم کننده) در مورد فضای موسیقایی آلبوم «قصه باران» میگوید: «آنسامبل کوچکی در این آلبوم استفاده شده و ارکستر، ارکستر بزرگی نیست. سازها با وسواس انتخاب شدهاند و از لحاظ تنظیم و فضای موسیقایی، سعی درخلق فضای جدید در موسیقی ایرانی شده است، از جمله استفاده از سازهای ویولنسل، لاعود و نیز سازهای کوبه ای خاص مانند بندیر و غیره.»
کریم قربانی (ویولنسل)، حسن خدایی نیا (کمانچه)، فرهاد فتحی راد (سنتور)، مرتضی یگانه راد (تمبک)، فراز نصیری (لاعود)، مهدی ابراهیمی (پیانو)، مجید یگانه راد (بندیر، دف و سازهای کوبه ای) و امین بیات (تار، سه تار، تارباس، آهنگساز و تنظیم کننده) به عنوان نوازنده، حسن خدایی نیا (استدیو پاییز) و کامبیز شاهین مقدم (استدیو پاپ) به عنوان صدابردار در این اثر با سالار عقیلی همکاری داشته اند، همچنین کامبیز شاهین مقدم کار میکس و مسترینگ این اثر را برعهده داشته و سهیل حکمت آرا ناظر ضبط آلبوم «قصه باران» بوده است.
«سالار عقیلی» با انتشار اثر جدیدش به تمام شایعات مبنی بر ممنوع الکاری اش خاتمه داد و مشخص کرد که همچون گذشته به فعالیت حرفهای خود ادامه میدهد.
شایان ذکر است که روند تولید آلبوم «قصه باران» از سال ۹۲ آغاز شده و از پاییز ۹۳ نیز ضبط صدای «سالار عقیلی» ادامه داشته است.
علاقه مندان برای تهیه آلبوم «قصه باران» به صورت نسخه اصلی میتوانند به مراکز معتبر فروش محصولات فرهنگی و هنری سراسر کشور مراجعه نمایند، همچنین این اثر از طریق سایت «بییپ تونز beeptunes.com» نیز به صورت دیجیتال قابل خریداری و دانلود قانونی است.
منبع: موسیقی ایرانیان
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
دکتر فواد ایزدی درگفت و گو با «جام جم»:
حسین حبیبی در گفتوگو با «جامجم» از سرچشمههای نگارگری گفت