jamejamsara
سرا سلامت کد خبر: ۸۷۵۹۷۹   ۰۵ بهمن ۱۳۹۴  |  ۱۲:۳۰

یک متخصص فیزیولوژی گفت: غذاهای چرب با توجه به مزاج افراد آثار متفاوتی بر حافظه دارد.

غذاهای چرب چه بر سر حافظه‌ می‌آورد؟
به گزارش جام جم سرا ، سید مهدی غضنفری با اشاره به اینکه غذاهای چرب با توجه به مزاج افراد آثار متفاوتی بر حافظه دارد، اظهار کرد: غذاهای چرب با توجه به مزاج افراد، شرایط جسمی و روحی و روانی، شرایط ژنتیکی، میزان خواب، فعالیت‌های بدن و مکانیزم بدن برای برخی افراد مفید و برخی دیگر مضر است.
وی افزود: مغز از بافت چربی تشکیل شده است و چربی را دوست دارد، با توجه به مزاج افراد مصرف چربی‌های طبیعی در برخی از افراد به ویژه خشک مزاجان و افراد لاغر باعث تقویت حافظه و بالعکس مصرف چربی در افراد چاق و افرادی که دارای چربی خون بالا هستند باعث کاهش حافظه می‌شود.
این متخصص فیزیولوژی تصریح کرد: در طب سنتی سبک زندگی بر شش پایه اصلی شامل خوردن و نخوردن، خواب و بیداری، فعالیت‌های بدنی، رخدادهای روانی، پاکسازی بدن از مواد زائد، هوا و محیط استوار است‌؛ به طوری که در برخی مواقع با افرادی مواجه می‌شویم که چاق هستند و لاغر نمی‌شوند و یا لاغر هستند و چاق نمی‌شوند. این عارضه بر اثر نوع سبک زندگی و براساس 6 پایه به وجود می‌آید.
وی افزود: چربی طبیعی برای افرادی که دچار عارضه یبوست شده‌اند، کوچکی مغز در سالمندان بالای 70 سال و خشک‌مزاجان با توجه به مصرف متعادل آن مفید است.
غضنفری خاطرنشان کرد: مصرف چربی‌های طبیعی گیاهی مانند روغن زیتون، بادام شیرین، کنجد و هسته انگور به اندازه متعادل توصیه می‌شود. روغن‌های طبیعی حیوانی فقط برای ورزشکاران و افرادی که تحرک بدنی زیاد دارند توصیه می‌شود.
منبع : باشگاه خبرنگاران
ارسال نظر
* نظر:
نام:
ایمیل:

یادداشت

بیشتر
اجلاس عشق‌ آباد، بازتعریف ماموریت اکو

اجلاس عشق‌ آباد، بازتعریف ماموریت اکو

دومین سفر خارجی رئیس‌جمهور همچون نخستین سفر برای حضور در اجلاسی بین‌المللی است که در یکی از کشورهای آسیای میانه برگزار می‌شود؛ اجلاس سران سازمان اکو در عشق‌آباد ترکمنستان.

گفتگو

بیشتر
سلبریتی‌ زده نیستیم

مژده لواسانی، مجری «بسته پیشنهادی» از ویژگی‌های برنامه‌ای می‌گوید بعد از مد‌ت‌ها با آن به تلویزیون بازگشته است

سلبریتی‌ زده نیستیم

پیشنهاد سردبیر

بیشتر
روزنامه بیشتر

پیشخوان

بیشتر

نیازمندی ها