برلیانت بزرگمهر با اشاره به مضراتی که غذاهای چرب برای سلامتی دارند، گفت: با توجه به این که هضم غذاهای چرب مدت زمان زیادی را طلب میکند افراد پس از مصرف این گونه غذاهای چرب احساس سنگینی در معده میکنند.
وی در گفت و گو با باشگاه خبرنگاران جوان افزود: همچنین از آنجایی که سرخ کردن مواد غذایی باعث میشود هضم جذب این مواد دچار اختلال شود و اکثر ویتامینها، پروتئینها، مواد معدنی و املاح و کربوهیدراتها به درستی جذب نشده و دفع شدند.
این متخصص تغذیه از اثرات سوئی که غذاهای چرب بر روی سلامتی و اعصاب دارند، گفت: با توجه به این که سرخ کردن مواد غذایی باعث دفع اکثر ویتامینها از جمله ویتامینهای گروه B و ویتامین C میشود و از آنجایی که این ویتامینها بر سلامت اعصاب مؤثرند با از بین رفتن این ویتامینها سلامت اعصاب به خطر میافتد.
بزرگمهر در پایان خاطرنشان کرد: به طور کلی چربی نامطلوب خون، چاقی و دیگر بیماریهای مرتبط با چاقی در افراد میشود.
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
دانشیار حقوق بینالملل دانشگاه تهران در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
یک پژوهشگر روابط بینالملل در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتوگوی «جامجم» با نماینده ولیفقیه در بنیاد شهید و امور ایثارگران عنوان شد