دانشمندان پیشتر معتقدند بودند این مواد بیشتر در میوه و مرکبات وجود دارد اما پژوهش انجام شده توسط دانشمندان آمریکایی حاکیست، یک کیسه ذرت بوداده حاوی سیصد میلیگرم آنتی اکسیدان Polyphenols می باشد که همین مقدار در یک کیسه میوه فقط 160 میلیگرم است.
به گزارش العالم، کارشناسان معتقدند آب زیاد در سبزیجات و مرکبات باعث کاهش این مواد آنتی اکسیدان می شود اما میزان آب در ذرت بوداده بیش از 4 درصد نیست.
کارشناسان توصیه می کنند که خوردن ذرت بوداده باعث احیای بدن شده و پولیفنول داخل آن حاوی الیاف و ویتامین "ب" است که اگر به آن قند یا نمک اضافه نشود، به متعادل شدن قند خون و ترشح انسولین کمک کرده و باعث لطافت پوست می شود.
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
سعیده لعلی، مدیر کتابخانه مرکزی سازمان صداوسیما از ویژگیهای منحصر بهفرد این مکان فرهنگی برای ما گفته است
سفیر ایران در لبنان در گفتوگوی اختصاصی با روزنامه «جامجم» از پیامهای مراسم با شکوه بیروت میگوید
به بهانه نمایشگاه «مشق دل» در گالری صداوسیما
در گفتوگوی «جامجم» با یک مشاور خانواده مطرح شد