دانشمندان پیشتر معتقدند بودند این مواد بیشتر در میوه و مرکبات وجود دارد اما پژوهش انجام شده توسط دانشمندان آمریکایی حاکیست، یک کیسه ذرت بوداده حاوی سیصد میلیگرم آنتی اکسیدان Polyphenols می باشد که همین مقدار در یک کیسه میوه فقط 160 میلیگرم است.
به گزارش العالم، کارشناسان معتقدند آب زیاد در سبزیجات و مرکبات باعث کاهش این مواد آنتی اکسیدان می شود اما میزان آب در ذرت بوداده بیش از 4 درصد نیست.
کارشناسان توصیه می کنند که خوردن ذرت بوداده باعث احیای بدن شده و پولیفنول داخل آن حاوی الیاف و ویتامین "ب" است که اگر به آن قند یا نمک اضافه نشود، به متعادل شدن قند خون و ترشح انسولین کمک کرده و باعث لطافت پوست می شود.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در استودیوی «جامپلاس» میزبان دکتر اسفندیار معتمدی، استاد نامدار فیزیک و مولف کتب درسی بودیم
سیر تا پیاز حواشی کشتی در گفتوگوی اختصاصی «جامجم» با عباس جدیدی مطرح شد
حسن فضلا...، نماینده پارلمان لبنان در گفتوگو با جامجم:
دختر خانواده: اگر مادر نبود، پدرم فرهنگ جولایی نمیشد