طرز تهیه: ابتدا ماکارونیها را به تکههای 2 یا 3 سانتیمتری خرد کنید. بعد بپزید و آبکش کنید. سیبزمینی را هم پخته و رنده کنید و بگذارید خنک شود و سپس با پنیر رنده شده فراوان، مخلوط کنید.
دقت کنید سیبزمینی نباید زیاد باشد و فقط برای انسجام ماکارونی استفاده میشود. در صورتی که کالباس را تهیه کردهاید، آن را خرد کرده و همه مواد را با هم مخلوط و نمک، فلفل، زردچوبه و آویشن را اضافه کنید. از مواد به اندازه یک نارنگی بردارید و در دست به شکل مثلث یا هر شکلی که دوست داشتید، فرم دهید و در آرد سوخاری بغلتانید و بعد در تخممرغ و مجددا به آرد سوخاری آغشته کنید و در روغن داغ سرخ کنید و در ظرف مناسبی بگذارید و با سس دلخواه میل کنید.
اسنک ماکارونی و پنیر هم بدون کالباس است، در صورتی که بخواهید به عنوان شام سبک از آن استفاده کنید، میتوانید مقداری کالباس به آن اضافه کنید، ولی طعم غالب آن ماکارونی و پنیر است.
(چاردیواری-ضمیمه دوشنبه روزنامه جام جم)
بیشتر بخوانید: طرز تهیه پیراشکی گوشت
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در استودیوی «جامپلاس» میزبان دکتر اسفندیار معتمدی، استاد نامدار فیزیک و مولف کتب درسی بودیم
سیر تا پیاز حواشی کشتی در گفتوگوی اختصاصی «جامجم» با عباس جدیدی مطرح شد
حسن فضلا...، نماینده پارلمان لبنان در گفتوگو با جامجم:
دختر خانواده: اگر مادر نبود، پدرم فرهنگ جولایی نمیشد