طرز تهیه:
برای تهیه این میان وعده، ابتدا سیبزمینی را پخته و خوب له کنید و در ظرفی مناسب بریزید و سس و کره آبشده و نمک و فلفل را اضافه کنید. در ظرف را ببندید و حدود ۱/۵ ساعت در یخچال نگهدارید. خیارشور ریز، فلفل دلمه و ژامبون خردشده را هم مخلوط کرده و بعد از مواد مایه سیبزمینی، مقداری بردارید و در دست آن را باز کرده و از مواد خردشده، داخل آن گذاشته و اطراف آن را ببندید. طوری که شکل یک توپ گرد شود. همچنین میتوانید به جای ژامبون از تن ماهی یا قارچ خردشده استفاده کنید. کاهو، کلمقرمز، هویج و جعفری را خیلی ریز خرد کنید و هر کدام را جدا در بشقابی بریزید. بعد از توپهای سیبزمینی، هر کدام را در یکی از این سبزیجات خردشده بغلتانید و در دیس مناسبی بچینید. میتوانید برای زیر هر توپ یک برگ کاهوی کوچک استفاده کنید. برای تزئین هم میتوانید مقداری سس را با آب لبو یا زعفران آب کرده مخلوط و سس رنگی تهیه کنید و روی توپها بریزید و اطراف آنها چند برش خیار شور و پیازچه بگذارید و نوشجان کنید. این توپها را به عنوان شام سبک هم میتوان مصرف کرد.
چاردیواری (ضمیمه دوشنبه روزنامه جام جم)
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
دانشیار حقوق بینالملل دانشگاه تهران در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
یک پژوهشگر روابط بینالملل در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتوگو با امین شفیعی، دبیر جشنواره «امضای کری تضمین است» بررسی شد