فرکی: همه گمانه‌زنی‌ها را رد می‌کنم

حسین فرکی این روزها در بورس است و این مساله برای کسی که در دو فصل متوالی قهرمانی در لیگ برتر ایران را تجربه کرده است، به هیچ وجه غیرطبیعی نیست. هر روز خبر حضور فرکی در یک تیم لیگ برتری شنیده می‌شود اما سرمربی تیم فو‌تبا‌ل سپاهان تمام گمانه‌زنی‌ها در مورد وضعیت قراردادش و نیز حضورش در برخی تیم‌های لیگ برتری را رد کرد.
کد خبر: ۸۰۱۸۰۲

حسین فرکی در گفت‌و‌گو با ایسنا درباره شایعه مذاکره‌اش با استقلال، با بیان این که اخلاقی نیست مسائلی را که در حد حرف بوده و واقعی نیست مطرح کنیم، گفت: آنچه مهم است طرح مسائلی است که واقعیت دارد و در حد حرف و حدیث نباشد. طی هفته‌ آینده همه چیز در‌ رابطه با وضعیت قراردادم مشخص می‌شود. من با سپاهان قرارداد امضا کرده‌ام و به هیچ چیز جز تعهدم فکر نمی‌کنم. هرچند باید با مسئولان باشگاه به گفت‌و‌گو بنشینم و در مورد برخی از مسائل جزئیات را بررسی کنیم.

سرمربی تیم فو‌تبا‌ل سپاهان در مورد مشخص شدن وضعیت نهایی قراردادش در فصل آینده، تاکید کرد: من با هیچ مدیر‌عامل و هیات مدیره‌ای صحبت نکرده‌ام و همواره دوست دارم با مردم و افکار عمومی صادقانه در ارتباط باشم، بنا‌بر‌این تمامی اخباری را که طی این روزها در‌ رابطه با من منتشر می‌شود رد می‌کنم، چرا که هنوز هیچ چیزی مشخص نشده است و من با هیچ رسانه‌ای در این رابطه صحبتی نکرده‌ام.

فرکی در مورد امکان ادامه همکاری با باشگاه سپاهان هم این گونه توضیح داد: در حال‌ حاضر فقط به خودم و باشگاه سپاهان فکر می‌کنم. ما از نظر ادامه همکاری مشکلی نداریم و تنها باید جزئیات را مجددا مورد بررسی قرار دهیم و به نتیجه‌ برسیم. هرچند در حال‌ حاضر وضعیت جسمانی‌ام را نیز مدنظر قرار داده‌ام و به آن هم فکر می‌کنم. در فصل قبل به دلیل جراحی یکی از زانوهایم قصد داشتم یک فصل را مربیگری نکنم اما به خاطر پایان دادن به شایعه‌های مطرح شده درباره تیم ‌ملی تصمیم گرفتم در سپاهان مربیگری کنم و به این مسائل خاتمه دهم. هرچند یکی دیگر از زانوهایم نیاز به جراحی دارد و این روزها وضعیتم را چکاپ می‌کنم.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها