طرز تهیه:
ابتدا لوبیاها را پاک کنید و سر و ته آنها را بگیرید.
آن را آبپز کنید (مراقب باشید خیلی له نشود). سپس در آبکش بریزید و بگذارید آب آن کاملا برود.
بعد از این مرحله آنها را روی یک پارچه تمیز بریزید و آن را خشک کنید.
سبزی و سیر را خرد کنید.
لوبیا را در یک شیشه تمیز و خشک بریزید و لابهلای آن، سیر و سبزی بریزید.
سرکه و نمک را در انتها به آن اضافه کنید تا جایی که سرکه روی لوبیاها را بگیرد.
در شیشه را ببندید و آن را در یخچال بگذارید.
دو هفته بعد ترشی لوبیا سبز شما آماده مصرف است. (جام جم سرا)
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
علاءالدین بروجردی نماینده مجلس شورای اسلامی در گفت وگو با جام جم آنلاین:
ابوالفضل ظهره وند نماینده مجلس شورای اسلامی در گفت و گو با جام جم آنلاین:
گفتوگوی روزنامه «جامجم» با سجاد سالاروند، نخستین کوهنورد ایرانی دارای معلولیت در مسیر صعود به هفت قله بلند دنیا