در واکنش به حمله رژیم صهیونیستی به ایران مطرح شد
قسمت اصلی این غذا ورقههای نازک گوشت است که معمولا مدت یک هفته در ادویه قرار داده میشود تا طعمدار شده سپس به صورت دودی طبخ و در نهایت بخارپز میشود. در مورد تاریخچه این غذا ایدههای مختلفی وجود دارد اما همگی در یک مورد مشترک هستند و آن اینکه آوارگان یهودی رومانی و شرق اروپا سازندگان اصلی آن هستند. این یعنی اگر خیلی مته به خشخاش بگذارید حتی این غذا هم بومی کانادا نیست. با این حال، ساندویچ گوشت دودی غذای محبوب مردم مونترال است و از قرن نوزدهم میلادی جای خود را در سفره مردم این منطقه باز کرده است. مردم کبِک در جشن سنت ژان باتیست، این غذا را به عنوان یکی از غذاهای اصلی مراسم آماده و سرو میکنند.
در واکنش به حمله رژیم صهیونیستی به ایران مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
علی برکه از رهبران حماس در گفتوگو با «جامجم»:
گفتوگوی «جامجم» با میثم عبدی، کارگردان نمایش رومئو و ژولیت و چند کاراکتر دیگر
یک کارشناس مسائل سیاسی در گفتگو با جام جم آنلاین:
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد