کانادا، کشوری در آمریکای شمالی که وامدار فرهنگ کشورهای مختلفی چون فرانسه و انگلیس است، در عرصه طبخ غذا نیز نیم‌نگاهی به این دو کشور داشته است. با این حال عده‌ای بر این عقیده‌اند که برخی غذاهای این منطقه، منحصرا ریشه در کانادا دارند. یکی از آنها، ساندویچ گوشت دودی مونترال است.
کد خبر: ۷۹۵۲۷۶

قسمت اصلی این غذا ورقه‌های نازک گوشت است که معمولا مدت یک هفته در ادویه قرار داده می‌شود تا طعم‌دار شده سپس به صورت دودی طبخ و در نهایت بخارپز می‌شود. در مورد تاریخچه این غذا ایده‌های مختلفی وجود دارد اما همگی در یک مورد مشترک هستند و آن این‌که آوارگان یهودی رومانی و شرق اروپا سازندگان اصلی آن هستند. این یعنی اگر خیلی مته به خشخاش بگذارید حتی این غذا هم بومی کانادا نیست. با این حال، ساندویچ گوشت دودی غذای محبوب مردم مونترال است و از قرن نوزدهم میلادی جای خود را در سفره مردم این منطقه باز کرده است. مردم کبِک در جشن سنت ژان باتیست، این غذا را به عنوان یکی از غذاهای اصلی مراسم آماده و سرو می‌کنند.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
فرزند زمانه خود باش

گفت‌وگوی «جام‌جم» با میثم عبدی، کارگردان نمایش رومئو و ژولیت و چند کاراکتر دیگر

فرزند زمانه خود باش

نیازمندی ها