مواد لازم جهت تهیه خورش نعناع جعفری: گوشت: نیم کیلو ، نعناع و جعفری: یک کیلو ، پیاز بزرگ: یک عدد، آب لیمو یا آب غوره: دو لیوان، روغن، نمک و فلفل: هر یک به مقدار لازم، رب گوجه فرنگی: یک قاشق غذاخوری.

طرز تهیه:
ابتدا گوشتهای تکه شده را بپزید و سپس بهآن نعناع جعفری ریزخرده شده را که قبلا تفتدادهاید به همراه پیاز داغ به گوشتاضافه کنید . آنگاه به آن آب لیمو (آب غوره)،نمک و فلفل و رب گوجه اضافه کنید. زمانی کهخورش شما جا افتاد، آن را از روی حرارتبردارید. خوشمزگی این خورش به ترشی آناست، از این رو پیشنهاد میشود که آب غورهخورش شما را ترشتر و خوشمزهتر میکند. در ضمن بادمجان سرخ شده را هم میتوانید به خورش خود اضافه کنید زیرا بادمجانها،به خود ترش مزگی میگیرند، از این رو بسیارخوشمزه میشوند.
منبع: شبکه شما