طرز تهیه تارت قارچ و پیازچه:
ابتدا آرد الک شده را درون ظرفی ریخته، نمک را به آرد اضافه کرده و مخلوط می کنیم. درون آرد حفره ای ایجاد می کنیم و کره را که به دمای محیط رسیده به خمیر اضافه کرده و با نوک انگشت آن را ورز می دهیم.زرده و سفیده تخم مرغ را با هم مخلوط کرده و به خمیر اضافه می کنیم، 1 قاشق غذا خوری شیر به آن اضافه می کنیم و با انگشت آن را ورز می دهیم تا زمانی که خمیر به دست نچسبد. به مدت 5 دقیقه به خمیر استراحت می دهیم. برای تهیه مواد میانی تارت، کالباس را درون ظرفی ریخته و قارچ تفت داده شده، پیازچه و نمک را به آن اضافه می کنیم. خمیر را درقالب های تارت گذاشته و شکل قالب را به آن می دهیم و با چنگال آن را کمی سوراخ می کنیم سپس درون سینی فر گذاشته و به مدت 10 دقیقه در فر قرار می دهیم.برای تهیه مواد رویه تارت،خامه صبحانه و پنیر صبحانه را مخلوط می کنیم، تخم مرغ را هم به آن اضافه کرده کمی نمک و فلفل زده و پنیر پیتزا را اضافه کرده و با هم مخلوط می کنیم. مواد میانی را درون قالب ها ریخته و سپس مواد رویه را روی آن می ریزیم و درون فر با دمای فر با دمای 175 درجه سانتیگراد قرار می دهیم. پس از 30 دقیقه تارت قارچ و پیازچه ما آماده است.
منبع: شبکه استانی مرکز فارس
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
با مسعود کاویانی، درباره تاریخچه، روند شکلگیری و افقهای پیش روی رادیو معارف گفتوگو کردیم
گپوگفت «جامجم» با چند هنرمند رادیویی در آغاز سال جدید
در گفتوگوی اختصاصی «جامجم» با حجتالاسلام مصباحی مقدم دکتر پیغامی و دکتر صمصامی مطرح شد