
به بهانه بحث درباره بودجه تولید مجموعههای فاخر تاریخی-مذهبی
طرز تهیه:
لوبیا سبز را با کمی آب و نمک بپزید. بعد در صافی بریزید تا آب آن کاملا گرفته شود، سپس همراه سیر و پیاز چرخ کنید. در نهایت آن را با آرد سوخاری و نمک و فلفل و زردچوبه و پودر پنیر و گردو مخلوط کنید. تخممرغها را هم اضافه کرده بشکنید و همه مواد را به هم زده و ورز دهید.
اگر مواد شل بود، میتوانید کمی پودر سوخاری اضافه کنید. در این مرحله به اندازه یک نارنگی کوچک از مواد به شکل کوفته در آورید. در یک ظرف گود روغن بریزید و بگذارید خوب داغ شود و کوفتهها را در آن سرخ کرده و کنار بگذارید. پس از خنک شدن این کوفته را با کمی سس تند تزئین و میل کنید.
به بهانه بحث درباره بودجه تولید مجموعههای فاخر تاریخی-مذهبی
گفتوگوی خواندنی با محمد بلوری، پدر حادثه نویسی ایران:
تپش از ارتکاب جرائم خشن ازسوی اتباع غیرمجاز گزارش میدهد
در گفتوگوی «جامجم» با احسان جانمی، کارگردان حاضر در فجر چهل و یکم بررسی شد
روایت مسعود طیبی از اجرای نمایش «افلیا» در چهل و یکمین جشنواره تئاتر فجر
گفتوگوی «جامجم» با دبیر کل جشنواره هنرهای تجسمی فجر
گفتوگوی «جامجم» با مهران نعمتاللهی