حمله تند تیموریان به قلعه‌نویی

آندرانیک تیموریان که پیش از آغاز رقابت‌های جام ملت‌ها از استقلال جدا و به تراکتورسازی ملحق شد و عملکرد مناسبی هم در جام ملت‌ها داشت در گفت‌و‌گو با ایسنا از وضع تیم ملی در جام ملت‌ها و علت جدایی‌اش از جمع آبی‌پوشان قبل از جام ملت‌ها صحبت کرد.
کد خبر: ۷۶۴۸۴۶

آندو در مورد عملکرد تیم ملی در جام ملت‌ها گفت: بعد از دو دوره‌ای که همراه تیم ملی در جام ملت‌های آسیا حضور داشتم، فکر می‌کنم دوره خوبی را این بار در استرالیا پشت سر گذاشتیم. پیش از حضور در این مسابقات خیلی امیدوار بودیم که بتوانیم با مدال برگردیم؛ چرا که تیم همه معیارهای موفقیت را به همراه داشت. بازی‌های خیلی خوب و منطقی‌ هم انجام دادیم، اما در مرحله یک‌چهارم اتفاقاتی افتاد که نتیجه از دستمان خارج شد. 90 دقیقه، ده نفره بازی کردیم، دو بار هم عقب افتادیم، اما جبران کردیم. مردم دیدند که تیم ملی هم از نظر ذهنی و هم از نظر فنی تغییراتی داشته است. در این ده، پانزده سالی که بازی کرده‌ام ندیدم تیمی بتواند 90 دقیقه ده نفره این چنین بازی کند و دو بار به میدان برگردد، ولی ما این کار را انجام دادیم.

آندو علیه مخالفان تیم ملی حمله تندی انجام داد: کسانی که بعد از باخت تیم ملی شروع کردند به مصاحبه علیه تیم و سرمربی تیم ملی، خودشان در این جایگاه بودند. همین اتفاق برای آنها هم افتاد، اما کسی به آنها اعتراضی نکرد. این عده معدود فقط خواستند کی‌روش را خراب کنند، اما این واقعیت است که کی‌روش کارنامه‌ای قوی‌تر از همه مربیان ما دارد. در بهترین لیگ‌های فوتبال حضور داشته است، اما هیچ وقت درباره خودش حرف نزده و منیت هم نداشته است، اما بعضی از مربیان ما مدام من من می‌کنند. آنها عوام‌فریبی و با حرف‌هایشان فضای فوتبال را مسموم می‌کنند.

تیموریان در ادامه کدها و نشانی روشن‌تری برای شخص مورد نظرش ارائه می‌دهد. از این جملات نمی‌توان به نامی جز امیر قلعه‌نویی رسید: اگر سرمربی یک تیم مسئول جدایی بازیکنان نیست، پس کیست؟ آقایان یادشان رفته در جلسه‌هایی که من در باشگاه استقلال برگزار می‌کردم و آنها هم در برخی از این جلسه‌ها حضور داشتند، می‌گفتند اگر نمی‌توانید حقوق آندو را بدهید، آزادش کنید برود.

راحت حرف از جدایی من زدند و حالا می‌گویند آندو را می‌خواستیم! بدون شک وقتی بازیکنی از یک تیم جدا می‌شود با دستور سرمربی است. آقایان خیلی راحت می‌توانستند با جدایی من مخالفت کنند و به مدیرعامل باشگاه بگویند آندو را می‌خواهیم و باید تحت هر شرایطی به تعهداتی که باشگاه به من داده عمل شود، اما هرگز چنین حرفی نزدند. البته باید بگویم اگر آنها هم من را می‌خواستند دیگر در استقلال نمی‌ماندم چون فضا برای ماندنم در این تیم از همان هفته‌های نخست نیم فصل اول مهیا نبود و با مصاحبه‌هایی که آقایان می‌کردند آرامش ذهنی را از من و دیگر ملی‌پوشان گرفتند.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها