عیدی بازنشستگان بهمن پرداخت می‌شود

مدیرعامل سازمان تامین اجتماعی با بیان این‌که عیدی بازنشستگان، بهمن ماه پرداخت می‌شود، گفت: تفاهم‌نامه جدیدی با وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی درباره بیکاری داشته‌ایم.
کد خبر: ۷۶۴۸۳۵

به گزارش فارس، تقی نوربخش درباره پرداخت عیدی بازنشستگان بیان کرد: با مشخص شدن رقم عیدی از سوی دولت، عیدی بازنشستگان در بهمن واریز می‌شود و حدود 1300 میلیارد تومان به این منظور در نظر گرفته‌ایم.

وی درباره افزایش حقوق بازنشستگان نیز افزود: بر اساس قانون سازمان تامین اجتماعی افزایش حقوق بر اساس ماده 111 و ماده 96 است که در ماده 96 باید نرخ تورم مشخص شود که بر همین اساس حقوق بازنشستگان نیز افزایش یابد و قطعا برای سال آینده به بازنشستگان کمک می‌کنیم. نوربخش درباره عملکرد سال 93 سازمان تامین اجتماعی اظهار کرد: اکنون بودجه سال آینده سازمان تامین اجتماعی با اعتباری بیش از 58 هزار میلیارد تومان در حال بررسی در هیات امنای سازمان تامین اجتماعی است و این بودجه در سه بخش پرداخت تعهدات درازمدت، بخش درمان و سرمایه‌گذاری‌ها هزینه می‌شود.

مدیرعامل سازمان تامین اجتماعی درباره بیمه بیکاری نیز بیان کرد: سال 93 نخستین سالی است که رشد بیمه بیکاری منفی بوده است و از 215 هزار نفر به 170 هزار نفر مقرری بگیران بیمه بیکاری کاهش پیدا کرده است.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
افسانه کوهنوردی ایران

گفت‌وگو با افسانه حسامی‌فرد، اولین کوهنورد زن تاریخ‌ساز ایرانی در مسیر باشگاه هشت ‌هزاری‌ها

افسانه کوهنوردی ایران

جا مانده از نسل هوش مصنوعی

در گفت‌وگو با یک جامعه‌شناس، تهدیدات و فرصت‌های هوش مصنوعی برای خانواده‌های ایرانی را بررسی کرده‌ایم

جا مانده از نسل هوش مصنوعی

نیازمندی ها