طرز تهیه:
ابتدا کدوها را بشویید و برشهای حلقهای نازک بزنید. سپس آنها را در آب سرد بگذارید و چند دقیقه بعد درآورید و در آرد بغلتانید. روغن را در ظرف ریخته و بگذارید داغ شود. کدوها را یک بار دیگر با سرعت در آب فرو کنید و بیرون آورید تا آرد به کدوها بچسبد و بعد در روغن داغ شناور کنید تا سرخ شوند.
کدوهای سرخ شده را روی کاغذ روغنی گذاشته تا روغن اضافی آنها گرفته شود و بعد در ظرف مناسبی چیده و ماست را با آویشن و نمک و فلفل مخلوط کنید و وسط ظرف بریزید و موسیرها را در آن قرار داده، تزئین و میل کنید.
(ضمیمه چاردیواری روزنامه جام جم)
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
با دکتر علیاصغر احمدی، مدیر رادیو ورزش درباره ویژگیها و افقهای پیش روی این شبکه پرشنونده گفتوگو کردیم
استاد بهپژوه در گفتوگوی اختصاصی با «جامجم»:
در گفتوگو با دکتر محمودرضا اکرامیفر، مدیر «انتشارات جامجم» مطرح شد
گفتوگوی «جامجم» با کارگردان، بازیگر و تهیهکننده فیلم پیشمرگ