طرز تهیه «چیپس بادمجان»

مواد لازم- بادمجان قلمی ۱ عدد|خرده نان ۱/۲ پیمانه|پنیر رومانو رنده شده ۱/۸ پیمانه|سیر رنده شده ۱ حبه|جعفری تازه خرد شده ۱ قاشق غذاخوری|پونه خشک ۱/۲ قاشق چایخوری|نمک و فلفل به مقدار لازم|روغن نباتی ۲ قاشق غذاخوری.
کد خبر: ۶۵۸۶۴۳

جام جم سرا: نوارهای نازک بادمجان ترد، مناسب برای یک غذای سبک، مغذی و خوشمزه به نام چیپس بادمجان است.

طرز تهیه:

۱. برای تهیه چیپس بادمجان، ابتدا فر را روی حرارت ۴۰۰ درجه فار‌‌نهایت (۲۰۰ درجه سانتیگراد) تنظیم کنید.
۲. بادمجان‌ها را به صورت نوارهای باریک برش دهید.
۳. در یک کاسه کوچک، خرده نان، پنیر رومانو، سیر، جعفری، پونه، نمک و فلفل را مخلوط کنید و نوارهای بادمجان را درون آن قرار دهید و هر دو طرف آن‌ها را به این مخلوط آغشته کنید.
۴. سپس بادمجان‌ها را در ظرف مخصوص فر قرار داده و به مدت ۲۵ دقیقه یا تا زمانی که ترد شود در فر قرار دهید.
۵. چیپس بادمجان را از فر خارج کنید و در ظرف مناسب بریزید.|آموزش آشپزی ایرانی و خارجی

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
وقتی دل جنگل سوخت

«جام‌جم» در گفت‌وگو با جانشین فرمانده یگان حفاظت سازمان منابع طبیعی کشور بررسی کرد

وقتی دل جنگل سوخت

صدای «مرجان» باید شنیده شود

گفت‌و‌گو با میلاد بنی‌طبا، کارگردان فیلم سینمایی «مرجان» پیرامون دغدغه‌های ساخت و چالش‌های اکران یک فیلم اجتماعی

صدای «مرجان» باید شنیده شود

نیازمندی ها