مواد لازم برای قطاب کدو حلوایی-کره ۱۷۵ گرم، آرد ۲۰۰ گرم، هل مایع ۲ قطره، وانیل ۳/ ۱ قاشق چایخوری، زرده تخم مرغ ۱ عدد، پوره کدو حلوایی ۴۰۰ گرم، پودر بیسکویت ۱۵۰ گرم، خلال بادام ۷۵ گرم، پودر گردو ۵۰ گرم، پودرقند یا شکر ۹۰ گرم، شیر ۱۵۰ گرم، هل و دارچین ۱ قاشق چایخوری، خرما به مقدار دلخواه.
کد خبر: ۷۵۳۲۱۷
آموزش آشپزی: طرز تهیه قطاب کدو حلوایی

مواد لازم برای وسط قطاب:
به اندازه ی 200 گرم مغز پسته و شکر آسیاب شده یا مغز گردو و شکر آسیاب شده یا پودرنارگیل و پودرشکر که بسته به سلیقه ی خود یکی از این مواد را انتخاب کرده و با مقداری هل و وانیل و برای راحتی کار با یک قاشق مربا خوری گلاب یا عرق بید مشک مخلوط نموده ، برای وسط قطابها از این مواد استفاده نمایید.

طرز تهیه قطاب کدو حلوایی:

ابتدا در ظرفی کره ، هل مایع و دو قاشق شیر را با هم خوب بزنید . آرد وبیکینگ پودر را کم کم به آنها اضافه کنید تا خمیر لطیف ونرمی به دست آید وکنار بگذارید.برای پیچیدن قطابها هم میتوانید خمیر را با وردنه بر روی سطح صافی پهن کرده و با ته یک لیوان یا فنجان خمیرهای دایره ای شکل هم اندازه ای را از این خمیر پهن شده جدا کنید .سپس در وسط هر دایره مقداری از مواد وسط قطاب را با قاشق مربا خوری ریخته ودو طرف آن را ببندید که در صورتی که بتوانید آنها را بپیچید بسیار زیباتر و بهتر است و در غیر این صورت همینطور آنها را ساده بسته تا مواد وسط آن دیده نشود و بیرون نریزد و یا اطراف دایره را بالا آورده ویک جا جمع کنید تا شبیه باقلوا ترکی شود.

منبع: شبکه استانی خوزستان

ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها