جام جم سرا به نقل از سلامت نیوز: خوردن روزانه دو فنجان چای سیاه در کنار مصرف به اندازه مرکباتی هم چون پرتقال از خطر سرطان رحم پیشگیری میکند. این دو ماده غذایی در صورتی که صحیح استفاده شوند نقش حیاتی و مهمی در افزایش طول عمر افراد بازی میکنند.
اکثر افراد با خوردن یک فنجان چای داغ و مرکبات تازه احساس خوبی پیدا میکنند، اما آنچه در بدن ما اتفاق میافتد کاملاً پنهانی و بدون طعم است. هر دو این مواد دارای مقادیر قابل توجهی فلاونوئید هستند، یک ترکیب طبیعی که از رگهای خونی محافظت میکند، موجب دفع التهابهای بدنی میشود و از دردهای سلولی ناشی از استرس اُکسیداتیو جلوگیری میکند. بدون فلاونوئیدها بدن انسان در برابر کبودی، سرماخوردگی و عفونتهای بیدفاع میشود. علاوه بر این کاهش این عنصر شیمیایی زنان را در برابر سرطان رحم بسیار آسیب پذیر میکند.
تحقیقات دانشمندان نشان داده است زنانی که در برنامه غذایی خود از دو نوع فلاونوئید به نامهای فلانول و فلاوانونس استفاده میکنند بسیار کمتر از دیگران به سرطان رحم دچار میشوند. دو ترکیبی که به راحتی با نوشیدن چای سیاه و خوردن مرکبات به ویژه پرتقال تأمین میشود.
به طور کلی استفاده از خوراکیهایی همچون کلم بروکلی، کلم پیچ، سیب و گریپ فروت در کنار پرتقال و چای میتواند در کاهش احتمال ابتلا به چنین بیماری اثر گذار باشد.
یک کارشناس روابط بینالملل در گفتگو با جامجمآنلاین مطرح کرد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد