
حسین رضا مرادی روز جمعه در گفت و گو با ایرنا افزود : این جسد، چهارمین جسد قربانیان این حادثه و متعلق به یک مرد جوان است که در منطقه زهراکار در کنار ویسیان پیدا شده است.
وی اظهار داشت: این جسد به طور کامل قابل شناسایی نبوده و برای تشخیص هویت به پزشکی قانونی استان انتقال یافته اما با توجه به شواهد موجود به نظر می رسد این جسد متعلق به معلم لرستانی نباشد.
دوشنبه شب 29 مهرماه دو خودروی پژو و پراید به همراه سرنشینانشان، به دلیل شدت بارندگی و سیلاب در رودخانه شوراب خرم آباد غرق شدند که تاکنون جسد سه دانش آموز قربانی این حادثه کشف شده بود.
گفتنی است خودروی پژو حامل معلم ناحیه عشایری به همراه سه دانش آموز وی بوده که برای مراجعه به مراکز درمانی خرم آباد به دلیل بیماری یکی از دانش آموزان بوده و تلاش برای یافتن معلم لرستانی که در این حادثه غرق شده هنوز ادامه دارد.
اعتراض متفاوت نسل زد در فرانسه؛
متخصصان در گفتوگو با جامجم از پیشگیری تا درمانهای نوین نابینایی میگویند
گفتوگوی روزنامه «جامجم» با مردی که زندگیاش با یک نصیحت متحول شد
استاندار مرکزی در گفتوگو با جام جم آنلاین عنوان کرد
گفتوگوی جامجم با رئیس کمیسیون امور داخلی کشور و شوراهای مجلس
علیرضا اکبرپور در گفتوگو با «جامجم»: