یزدانی: خوشحالم شرمنده مردم نشدم

جام جم ورزشی: دارنده سه مدال طلای بازی‌های آسیایی از اینکه ناکامی در مسابقات جهانی را جبران کرده خوشحال است.
کد خبر: ۷۲۲۲۱۴
یزدانی: خوشحالم شرمنده مردم نشدم

رضا یزدانی پس از کسب اولین مدال طلای تیم ملی کشتی آزاد در بازی‌های آسیایی اظهار کرد: تمام سعی خود را کردم تا عدم نتیجه‌گیری مناسب در مسابقه‌های جهانی ازبکستان را جبران کنم.

دارنده سه مدال طلای بازی‌های آسیایی خاطرنشان کرد: تمام سعی خود را کردم تا ایرادهایم را برای کسب موفقیت در این بازی‌ها و رسیدن به مدال طلا جبران کنم. خدا را شکر ایرادهایی که در مسابقات جهانی داشتم را در این بازی‌های آسیا جبران کردم.

وی تصریح کرد: خوشحالم که طلا گرفتم و شرمنده مردم نشدم. مردم دعا کنند تا روزهای آینده نیز کشتی‌گیران ایران خوب مسابقه بدهند و امیدوارم مدال های خوش‌رنگی را کسب کنند.

newsQrCode
برچسب ها: رضا یزدانی کشتی
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
صدای «مرجان» باید شنیده شود

گفت‌و‌گو با میلاد بنی‌طبا، کارگردان فیلم سینمایی «مرجان» پیرامون دغدغه‌های ساخت و چالش‌های اکران یک فیلم اجتماعی

صدای «مرجان» باید شنیده شود

نیازمندی ها