جام جم سرا:
طرز تهیه:
ابتدا پیاز و سیر را رنده کرده و به همراه مقداری روغن سرخ کنید و بعد گوشت چرخکرده را اضافه کرده و حرارت را ملایم کنید تا گوشت تغییر رنگ دهد.
ژامبون را نگینی خرد کرده و بعد از آنکه گوشت کمی پخت به مواد اضافه کنید.
سوسیس و فلفل دلمهای را ریز خرد کنید، قارچ را نیز حلقهای خرد کنید.
در تابهای جداگانه مقداری روغن ریخته و فلفل را کمی تفت دهید و بعد سوسیس را اضافه کرده و بعد از تفت خوردن مقداری آبلیمو اضافه کنید.
قارچ را هم به مواد افزوده و تفت دهید و بعد آن را به مواد اصلی اضافه کنید.
۱ لیوان آب جوش را به همراه ۲ قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی، مقداری نمک و فلفل روی حرارت قرار دهید و مخلوط کنید تا آب سس به نصف کاهش پیدا کند.
ظرف مخصوص مایکروویو را با آب پر کرده و به آن مقداری نمک و روغن اضافه کرده و ۲تا۳دقیقه داخل دستگاه قرار دهید تا به جوش بیاید.
بعد از آنکه آب به جوش آمد ورقههای لازانیا را به آن اضافه کرده و دوباره به مدت ۱تا۲دقیقه داخل دستگاه قرار دهید تا لازانیا به مرحله آبکشی رسیده و نیم پز شود.
لازانیا را آبکش کرده و ظرف مناسبی مخصوص مایکروویو انتخاب کنید و آن را کاملا چرب کنید سپس یک لایه لازانیا ته ظرف چیده مقداری سس قرمز روی ورقههای لازانیا بریزید و رویش مواد بریزید و پنیر پیتزا اضافه کرده و از ادویه مخصوص لازانیا رویش بریزید و تا انتها ادامه دهید.
ظرف را داخل دستگاه قرار داده و آن را ۱۰دقیقه با قدرت ۱۰۰درصد روشن کنید و بعد آن را روی گریل قرار داده و با دکمه مخصوص گریل دستگاه را روشن کرده و لازانیا را ۵تا۱۰دقیقه کاملا برشته کنید.
تذکر:
۱) این دستور برای تهیه غذا در دستگاه مایکروویو تهیه شده است نه مایکروفر.
۲) میتوانید برای پخت لازانیا از ترکیب کانکشن و گریل به مدت ۳۰تا۴۵ دقیقه استفاده کنید.
۳) در صورت تمایل مقداری گوجه فرنگی هم به لازانیا اضافه کنید.
۴) میتوانید بعد از پخت لازانیا مقداری پنیر پارمزان روی آن ریخته و بعد آن را سرو کنید. (آموزشکده بانوان)
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
دانشیار حقوق بینالملل دانشگاه تهران در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
یک پژوهشگر روابط بینالملل در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتوگو با امین شفیعی، دبیر جشنواره «امضای کری تضمین است» بررسی شد