آموزش آشپزی: طرز تهیه «پیتزا قلقلی»

جام جم سرا- مواد لازم: نان تست: ۲۰ عدد، گوشت چرخ‌کرده: ۱۰۰ گرم، قارچ: ۱۰۰ گرم، فلفل دلمه: یک عدد خرد کرده، زیتون هسته گرفته و خرد شده: ۲۰ عدد، سس کچاب: به میزان لازم، نمک، فلفل و روغن: به میزان لازم، پیاز: یک عدد، پنیر پیتزا: رنده شده ۱۰۰ گرم، پودر سوخاری: به میزان لازم.
کد خبر: ۷۸۸۶۸۲

طرز تهیه:

ابتدا پیاز را خرد کنید و تفت دهید. گوشت را اضافه کرده و بعد بقیه مواد را به آن افزوده و همه را مخلوط کنید. گوشه‌های نان تست را جدا کنید و با آبپاش روی نان تست‌ها را کمی خیس کرده و با وردنه به آرامی روی آن‌ها بکشید تا نرم و منعطف شوند. سپس از مواد مخلوط شده پیتزا داخل نان بگذارید و مقداری پنیر پیتزا روی آن بریزید و آن را در دست گرد کنید و در پودر سوخاری بغلتانید و در روغن داغ سرخ کنید. پیتزا قلقلی‌های آماده را در ظرف مناسبی چیده و اطراف آن‌ها را با خیارشور و زیتون تزئین کنید. (جام جم سرا/ چاردیواری، ضمیمه دوشنبه روزنامه جام جم)

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۳
یك خواننده
Iran, Islamic Republic of
۰۷:۳۱ - ۱۳۹۴/۰۱/۲۹
۰
۰
سلام
من درست كردم همه خوش شون اومد
ممنون
نرم افزار موبایل
-
۲۰:۵۱ - ۱۳۹۴/۰۲/۰۶
۰
۰
كاش عكس غذاهم میزاشتین
نرم افزار موبایل
-
۱۳:۲۶ - ۱۳۹۴/۰۲/۲۴
۰
۰
وای عالی بود توصیه میكنم درست كنید
ابتلای شعر به روزمرگی

دبیر علمی جشنواره شعر فجر در گفت‌و‌گو با «جام‌جم» تأکید کرد آیین‌نامه این رویداد ادبی نیاز به تجدیدنظر دارد

ابتلای شعر به روزمرگی

نیازمندی ها