طرز تهیه:
ابتدا پیاز را خرد کنید و تفت دهید. گوشت را اضافه کرده و بعد بقیه مواد را به آن افزوده و همه را مخلوط کنید. گوشههای نان تست را جدا کنید و با آبپاش روی نان تستها را کمی خیس کرده و با وردنه به آرامی روی آنها بکشید تا نرم و منعطف شوند. سپس از مواد مخلوط شده پیتزا داخل نان بگذارید و مقداری پنیر پیتزا روی آن بریزید و آن را در دست گرد کنید و در پودر سوخاری بغلتانید و در روغن داغ سرخ کنید. پیتزا قلقلیهای آماده را در ظرف مناسبی چیده و اطراف آنها را با خیارشور و زیتون تزئین کنید. (جام جم سرا/ چاردیواری، ضمیمه دوشنبه روزنامه جام جم)
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
گفتوگوی عیدانه با نخستین مدالآور نقره زنان ایران در رقابتهای المپیک
رئیس سازمان اورژانس کشور از برنامههای امدادگران در تعطیلات عید میگوید
در گفتوگوی اختصاصی «جامجم» با دکتر محمدجواد ایروانی، عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام بررسی شد
من درست كردم همه خوش شون اومد
ممنون