طرز تهیه:
ابتدا پیاز را خرد کنید و تفت دهید. گوشت را اضافه کرده و بعد بقیه مواد را به آن افزوده و همه را مخلوط کنید. گوشههای نان تست را جدا کنید و با آبپاش روی نان تستها را کمی خیس کرده و با وردنه به آرامی روی آنها بکشید تا نرم و منعطف شوند. سپس از مواد مخلوط شده پیتزا داخل نان بگذارید و مقداری پنیر پیتزا روی آن بریزید و آن را در دست گرد کنید و در پودر سوخاری بغلتانید و در روغن داغ سرخ کنید. پیتزا قلقلیهای آماده را در ظرف مناسبی چیده و اطراف آنها را با خیارشور و زیتون تزئین کنید. (جام جم سرا/ چاردیواری، ضمیمه دوشنبه روزنامه جام جم)
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
جاسم غضبانپور، عکاس دوران دفاعمقدس در گفتوگو با «جامجم» مطرح کرد
قهرمانان سینمای دفاع مقدس که روزی فرشتهوار و اسطورهای تصویر میشدند، با گذشت زمان به انسانهایی واقعی با شکها و دغدغههای زمینی تبدیل شدند
«جامجم» در گفتوگو با معاون امور دانشجویی وزارت علوم بررسی کرد
من درست كردم همه خوش شون اومد
ممنون