و به نقل از سایت رسمی باشگاه پرسپولیس، پیش فروش بلیت دیدار رفت دربی پایتخت بین تیمهای فوتبال پرسپولیس و استقلال آغاز شد و تنها دقیقهای پس از بازگشایی سیستم بلیت فروشی این مسابقه، اولین بلیت این بازی توسط یک تماشاگر پرسپولیسی پیش خرید شد.
پیش خرید بلیت مسابقات، فقط برای کاربرانی خواهد بود که کارت عضویت دارند. در واقع فوتبالی ها هم به مانند والیبالی ها، از تاکتیک پیش فروش برای قالب کردن کارت های عضویت شان به هواداران استفاده می کنند. تماشاگرانی که میخواهند بلیتهای بازیهای آتی را پیش خرید کنند و کارت عضویت ندارند، میتوانند از طریق سامانه کارت عضویت خریداری و سپس بلیت مسابقات را پیش خرید نمایند.
کلیه بلیتهای طبقه اول و طبقه دوم فقط از طریق این سامانه به فروش میرسد و در محل ورزشگاه آزادی هیچ بلیتی فروخته نخواهد شد.
دیدار رفت تیمهای فوتبال پرسپولیس و استقلال از هفته پانزدهم مسابقات لیگ برتر فوتبال از ساعت 14 و 45 دقیقه روز جمعه 30 آبان ماه به میزبانی آبیپوشان در ورزشگاه آزادی برگزار خواهد شد.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
«جامجم» در یکسالگی عملیات پیجری رژیم صهیونیستی در لبنان با مجتبی امانی سفیر کشورمان در بیروت به گفتوگو نشست
علیاصغر شعردوست معتقد است شهریار با آفرینش غزلهای نو، تحولی بیسابقه در شعر فارسی ایجاد کرده است
رئیس کمیسیون اقتصادی دبیر خانه مجمع تشخیص مصلحت نظام در گفت و گو با «جام جم» مطرح کرد