جام جم سرا:
مواد لازم:
خربزه متوسط: یک عدد
شکر: نصف لیوان (بستگی به شیرین بودن خریزه دارد)
نشاسته: ۴ قاشق غذا خوری
برگ نعنا: به میزان لازم (یک مشت کفایت میکند. به جای آن میتوان چند قطره آبلیمو یا کمی وانیل یا مقداری گلاب به دسر اضافه کرد)
طرز تهیه:
خربزه را پوست کنده، خرد میکنیم.
خربزهها را داخل مخلوط کن میریزیم.
بعد از آن شکر و نعنا و نشاسته میریزیم و همه را خوب مخلوط میکنیم.
مواد مخلوط شده را داخل قابلمهای ریخته، با حرارت ملایم تا جایی که کمی سفت شود میپزیم.
دسرتان پس از کمی سرد شدن آماده سرو و خوردن است.(همشهری آنلاین)
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
گفتوگوی«جامجم» با احمد ابوالقاسمی یکی از موفقترین قاریان قرآن و میزبان برنامه «محفل»
در گفتوگو با دکتر علیرضا کیخا معاون امور استانهای رسانه ملی مطرح شد
علاءالدین بروجردی نماینده مجلس شورای اسلامی در گفت وگو با جام جم آنلاین:
ابوالفضل ظهره وند نماینده مجلس شورای اسلامی در گفت و گو با جام جم آنلاین: