موادلازم:
پودر ژله (ترجیحا با طعم توت فرنگی یا آلبالو ): یک بسته
طالبی: یک عدد
طرز تهیه:
طالبی را از وسط و عرض آن به دو نیم کنید و با قاشق تخمههای آن را درآورید. پودر ژله را با یک لیوان آبجوش مخلوط کنید و بعد از حل شدن کامل پودر، یک لیوان آب سرد را به آن بیفزایید. ژله را در طالبی بریزید و در طبقات سردتر یخچال به مدت 24 ساعت بگذارید تا خوب ببندد.
طالبی را از یخچال درآورید و این بار از طول آن قاچ کنید (یا اصطلاحاً به صورت شتری ببرید) و در سینی بچینید و از رنگ زیبا و طعم لذیذ آن لذت ببرید.
این کار را با خربزه هم میتوانید انجام دهید.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
فرزانه اسعدی، هنرمند مجسمهساز در گفتوگو با «جامجم» مطرح کرد
گفتوگو با هادی رجبی، قهرمان تکواندو هانمادانگ:
بازیگر پیشکسوت سینما و تلویزیون با اینکه سالهاست جلوی دوربین دیده نشده، مورد توجه و علاقه مردم است
مجید جلالی در گفتوگو با جامجم آنلاین مطرح کرد؛