ناداوری به کمک نیجریه هم آمد

بوسنی قبل از دیدار با ایران حذف شد

ناداوری شامل حال بوسنی هم شد، این تیم در یک بازی عجیب و پر حادثه برابر نیجریه تن به شکستی داد که به استناد بسیاری از منابع خبری اروپایی مستحق آن نبود.
کد خبر: ۶۸۷۲۳۹

از گروه ششم و پس از شکست یک بر صفر ایران برابر آرژانتین، تیم ملی بوسنی با شکست یک بر صفر برابر نیجریه از جام جهانی برزیل حذف شد تا بازی آخر این تیم برابر ایران برای نماینده اروپا تشریفاتی شود.

بوسنی و نیجریه در دومین دیدار خود در جام جهانی برابر هم به میدان رفتند که این دیدار با برتری یک بر صفر نیجریه به پایان رسید.

بازی شروعی متعادل داشت و بوسنی موفق شد در ابتدا توسط ژکو به گل برسد که داور مسابقه به اشتباه این صحنه را آفساید اعلام کرد. پس از آن نیجریه‌ای‌ها در دقیقه 29 موفق شدند دروازه بوسنی را باز کنند. حرکت نفوذی امه نیکه از سمت راست و پاس او به اودم وینگه باعث شد این بازیکن دروازه بوسنی را باز کند. بازیکنان بوسنی روی این گل بشدت معترض و معتقد بودند مدافع آنها با خطای بازیکن نیجریه سرنگون شده، اما داور چنین نظری نداشت.

بازی در نیمه دوم نسبت به نیمه نخست روند آرام‌تری به خود گرفت. بازیکنان نیجریه برای حفظ نتیجه میدانداری کردند و توانستند مانع حملات بوسنی شوند. به این ترتیب بوسنی با دو شکست از جام جهانی حذف شد و بازی پایانی این تیم برابر ایران برای نماینده اروپا جنبه تشریفاتی پیدا کرد.

پس از این بازی سرمربی نیجریه از مردانش به عنوان بهترین بازیکنان جهان یاد کرد و در حالی که خبرنگاران حاضر در سالن کنفرانس خبری از سخنان او می‌خندیدند فریاد کشید: تعجب نکنید، انتظار دارید بهترین بازیکنان جهان چه بازیکنانی باشند؟ بازیکنان اسپانیا یا انگلیس؟ من با این مردان متعصب و خوش تکنیک تا فینال می‌روم.

وی ادامه داد: با برتری مقابل بوسنی شخصیت تیمی خود را به نمایش گذاشتیم. برخی تصور می‌کنند تیم نیجربه تا به اینجای جام جهانی 2014 نمایش خوبی نداشته است، اما من چنین تصوری ندارم و فقط فکر می‌کنم در دو دیدار اخیر فرصت‌های گلزنی را براحتی از دست داده‌ایم.

ژکو : فیفا باید شرمنده باشد

ستاره گلزن تیم ملی فوتبال بوسنی پس از شکست عجیب تیمش برابر نیجریه گفت: تردیدی ندارم که داور، بی‌شرمانه قضاوت کرد و با بی‌عدالتی حدف شدیم.

گفت‌وگو با ژکو را بخوانید:

آیا بوسنی را شایسته خداحافظی با جام نمی‌دانی؟

هرگز، در این بازی مستحق پیروزی بودیم، داور بازی با قضاوت اشتباه خود، ما را از رسیدن به حقمان محروم کرد. شک ندارم که فیفا در این جام، شرمنده قضاوت‌هایش شده است.

آیا قضاوت اشتباه داور تا این حد تعیین‌کننده بوده است؟

امروز باید بازی را می‌بردیم. داور در این مسابقه شرم‌آور عمل کرد. حالا به خانه برمی‌گردیم و از این بابت ناراحتیم، اما این داور هم باید به خانه‌اش برگردانده شود. او نتیجه و روند بازی را تغییر داد و به این دلیل ما بازی را باختیم.

کمیته داوران فیفا در گزارش خود مشکلی در کار این داور ندیده است!

پس از این‌که نیجریه گل زد سعی کردیم به بازی برگردیم اما مسلماً در صحنه‌ای که آن گل به ثمر رسید روی کاپیتان ما خطا صورت گرفت. همچنین قبل از این‌که آن گل را به ثمر برسانم، در موقعیت آفساید قرار نداشتم.

بوسنی در بازی سوم خود برابر ایران قرار خواهد گرفت، آیا با همه توان بازی خواهید کرد؟

قطعا همین‌طور است، ما برای مردم کشور خود بازی می‌کنیم و مسئولیم همیشه بهترین باشیم، البته طبیعی است که انگیزه قبلی را نداشته باشیم، اما جوانمردانه و خوب بازی می‌کنیم. مطمئن باشید.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها